Waltr
VWC lid
Kerstavond doe ik met de chef altijd kleine hapjes onder de kerstboom. -letterlijk-
Naast de kado's een berg dekens en knus knabbelen van de traiteur en de visboer.

1e Kerstavond samen dineren met soms een alleenstaande vriendin of buuf. Standaard maak ik altijd 'rabbit stifado'. Een griekse stoofschotel met konijn. Paar goeie griekse wijntjes erbij en standaard als toetje een kersen tiramisu met kirsberry likeur.

2e Kerstdag snaaien we de koelkast leeg met de restjes van de afgelopen dagen.
Met oud en nieuw doen we eigenlijk sinds corona zo'n menu met kleine hapjes die je dan zelf moet afmaken en opwarmen. Vanaf 6 uur elk uur een gang met een drankje erbij.
NIeuwjaarsdag helemaal verrot op de bank de laatste oliebollen naar binnen gooien en salades, asperines en leftovers naar binnenwerken.
Naast de kado's een berg dekens en knus knabbelen van de traiteur en de visboer.

1e Kerstavond samen dineren met soms een alleenstaande vriendin of buuf. Standaard maak ik altijd 'rabbit stifado'. Een griekse stoofschotel met konijn. Paar goeie griekse wijntjes erbij en standaard als toetje een kersen tiramisu met kirsberry likeur.

2e Kerstdag snaaien we de koelkast leeg met de restjes van de afgelopen dagen.
Met oud en nieuw doen we eigenlijk sinds corona zo'n menu met kleine hapjes die je dan zelf moet afmaken en opwarmen. Vanaf 6 uur elk uur een gang met een drankje erbij.
NIeuwjaarsdag helemaal verrot op de bank de laatste oliebollen naar binnen gooien en salades, asperines en leftovers naar binnenwerken.