Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notitie: This feature may not be available in some browsers.
Voor wie van gegrilde kip houd is dit echt een aanrader.
De eerste versie gebruik ik nu al 7 jaar, beste koop ooit op bbq gebied.
Vandaag 6 dik bevleesde (rond 1200/1300 gr per stuk) klaar gemaakt.
Ze waren weer heerlijk
En de buren ook weer blij met een stukje vlees na al die rook op deze mooie dag van het kersen en appel rookhout.
Thanks! Ik ben er zelf ook erg content meeHaha, je moet ze toch een beetje te vriend houden hé, die buren.
Mooi bbq hoekje heb je volgens mij! Ziet er top uit.
Heb gekeken in dit topic naar alle spectaculaire creaties waarvan het water mij door de mond heen loopt.
Nu wil ik zelf ook een keer iets maken als een broodje hamburger of een gevulde bavette maar nu is mijn vraag..
Kan dit allemaal ook met een normale BBQ of is een weber van een paar honderd euro een must?
Bekijk bijlage 60994
Vandaag 6 dik bevleesde (rond 1200/1300 gr per stuk) klaar gemaakt.
Ze waren weer heerlijk
En de buren ook weer blij met een stukje vlees na al die rook op deze mooie dag van het kersen en appel rookhout.
Kan je een beschrijving geven hoe jij de spare ribs bereidt?
Hoe houd je die temperatuur zo lang constant?