Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

vuurwerk en veiligheid bij vuurwerk-vlijmen.nl

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    vuurwerk en veiligheid bij vuurwerk-vlijmen.nl

    Veiligheid staat bij Vuurwerk-Vlijmen.nl uiteraard hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend voldoen onze vuurwerkbunkers aan de allerlaatste eisen die beschreven worden in het vuurwerkbesluit dat is opgesteld door het ministerie van VROM. Jaarlijks onderhoud, en een jaarlijkse inspectie door een daartoe bevoegde, onafhankelijke instantie garanderen de veiligheid van onze bunkers voor onze klanten, onze omgeving en uiteraard voor onszelf.

    Hoewel dit niet verplicht is organiseren wij regelmatig een rampenoefening in samenwerking met de lokale brandweer. Op deze manier kennen de brandweermannen onze situatie. Dit is van onschatbare waarde bij een eventuele echte calamiteit. Boven- en onderaan deze pagina ziet u foto's van een oefening die door de brandweer is gehouden.










    Bron: http://www.vuurwerk-vlijmen.nl/veiligheid.html
    Laatst aangepast door alberico; 29 October 2008, 20:33.

    #2
    Een prachtig initiatief van jullie, geen verplichting, maar wel doen om er zelf van uit te kunnen gaan dat mocht er iets gebeuren, het goed kan verlopen.
    Respect, zijn er ook opnames van? Lijkt me interessant om een keer echt te zien.

    Comment


      #3
      veiligheid opnamen

      Helaas zijn er geen video opname gemaakt maar zal aan de eigenaar vragen of ik de volgende keer hier opnames van mag maken. ( Goed idee Mattenfreak !!!)

      Comment

      Working...
      X