Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Steenwijk, Cultureel evenement Kopje Cultuur - 10-09-2011

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Steenwijk, Cultureel evenement Kopje Cultuur - 10-09-2011

    Programma en financiën Kopje Cultuur rond.

    Dinsdag 12 juli 12:33, Steenwijk – Het bestuur van de Stichting Kopje Cultuur onder leiding van voorzitter Dick Koper en programmamaker Allard van Lente heeft zowel de financiën als de programmering van de elfde editie van Kopje Cultuur rond. Dit mega culturele evenement wordt van 8 t/m 11 september gehouden in Steenwijk.

    Topper wordt de romantische avond in stadspark Rams Woerthe. Deze wordt samen met de gemeente georganiseerd in verband met het 10-jarig bestaan van de gemeente Steenwijkerland. Met onder andere een Italiaanse operazangeres en een zigeunerorkest en afgesloten met vuurwerk moet deze avond de harten voor cultuur sneller doen gaan kloppen.

    Op donderdag is de start in De Meenthe, waar het theaterprogramma van het komende seizoen wordt gepresenteerd. Op vrijdag wordt in De Meenthe het officiële startsein gegeven van kopje Cultuur met een expositie van Kunst in de Kop georganiseerd door de Lionsclub. Op zaterdag is overdag op de Markt straattheater, presenteren verenigingen van Steenwijkerland zich en zijn monumenten te bezichtigen. 's Avonds is de 'Romantische avond'. Zondag is de familiedag in de binnenstad en in het park Rams Woerthe.


    BRON
    Laatst aangepast door FireDragon; 12 July 2011, 18:26.
Working...
X