Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Schoonebeek 28--08-2010

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Schoonebeek 28--08-2010

    wanneer: 28 augustus 2010
    plaats : Schoonebeek
    provincie : Drenthe
    wie : Wagenvoort
    waar : Kerkeind
    tijd : 21.30 - 23.00 uur
    Kaliber: nog niet bekend
    wat : professioneel en consumentenvuurwerk



    Provincie Drenthe

    Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld

    Vuurwerkbesluit; ontbrandingstoestemming aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld ten behoeve van het ontbranden van professioneel en consumentenvuurwerk te Schoonebeek

    Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld toestemming verlenen voor het ontbranden van professioneel en consumentenvuurwerk op het evenemententerrein Kerkeind, gelegen aan het Kerkeind te Schoonebeek, op 28 augustus 2010 tussen 21.30 uur en 23.00 uur.

    Vuurwerk doet de duivels dansen

    #2
    SCHOONEBEEK - Het aftellen is begonnen voor de inwoners van Schoonebeek en wijde omgeving. Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 augustus staat de zogeheten Zandstrooisterweek op het programma. Vier dagen lang is van alles te doen in het oliedorp. Voor ieder wat wils, voor jong en oud.
    Het spits van de feestweek wordt zoals gebruikelijk afgebeten met de altijd drukbezochte jaarmarkt op woensdag. Zo'n tachtig standhouders brengen vanaf 14.00 tot 20.30 uur allerhande waren aan de man.
    Donderdagmiddag wordt het programma om 14.00 uur voortgezet met een ouderenmiddag in De Wolfshoeve. De bezoekers krijgen een programma aangeboden met 'muziek, een lach en een traontie'. De toegang is gratis. 's Avonds kan gratis een ritje worden gemaakt met de Schoonebeek Express . In de omgebouwde paardentram is plek voor 40 passagiers. De paarden zijn overigens vervangen door een tractor. Het eerste ritje staat om 18.00 uur gepland. De halte is bij De Wolfshoeve.
    Ook op vrijdagavond 27 augustus staan activiteiten op het programma. Wat te denken van onder meer de Zandstrooisterloop, het muziekfestijn Dimensionz en een oriënteringsrit.
    Op zaterdag zit het programma meer dan vol met bijvoorbeeld de Boortorenwandeltocht, een oldtimershow rondom het terrein van 't Aole Gemientehoes, het festival van dweilorkesten en het Goeroe festival. De feestweek wordt om 22.00 uur afgesloten met een spetterend vuurwerk. Vorig jaar bracht het spektakel volgens de organisatie vijfduizend bezoekers op de been.
    Kermis en live muziek in de verschillende cafés zorgen tijdens de feestweek voor extra sfeer en gezelligheid.
    De feestweek in Schoonebeek wordt zaterdag 28 augustus met een spetterend vuurwerk afgesloten.
    [email][email protected][/email] [url]www.vimeo.com/vinnievuurwerk[/url] [url]www.youtube.nl/vinmoxan[/url]

    Comment


      #3
      Ik heb op youtube nog een filmpje weten te vinden van deze show":

      + YouTube Video
      ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
      Vuurwerk doet de duivels dansen

      Comment

      Working...
      X