Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Epe 29-08-2008

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Epe 29-08-2008

    Waar: Epe
    Wanneer : 29 augustus 2008
    Wie: Wagenvoort Vuurwerk
    Kaliber: niet bekend
    Tijdstip: tussen 20.00-23.00 uur
    Locatie: Parkweg



    Kennisgeving

    Ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit Wagenvoort Epe

    Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij op 15 februari 2008 een aanvraag om een ontbrandingstoestemming als bedoeld in artikel 3.3.2, derde lid, van het Vuurwerkbesluit hebben ontvangen van Wagenvoort Vuurwerkspecialist uit Wapenveld.

    De aanvraag heeft betrekking op het tot ontbranding brengen van vuurwerk en het opbouwen, installeren, en verwijderen daarvan op 29 augustus 2008 (met uitwijkdatum 5 september 2008 in verband met slecht weer) van 16.00 uur tot 23.00 uur aan de Parkweg te Epe.

    Conform het Vuurwerkbesluit heeft de burgemeester van de gemeente Epe verklaard geen bezwaar te hebben tegen het tot ontbranding brengen van het vuurwerk. Gedeputeerde Staten hebben besloten de gevraagde ontbrandingstoestemming onder het stellen van voorschriften te verlenen. Dit is bij brief verzonden op 9 mei 2008 bekendgemaakt aan de aanvrager.

    #2
    Aanstaande vrijdag 29 augustus is de muzikale koopavond van de Ondernemersvereniging Epe de feestelijke afsluiter van het vakantieseizoen. Vandaar ook het vuurwerk dat vanaf ongeveer half tien de lucht ingaat op het marktplein. Met dank aan Formido Epe en Elektra. Beide bedrijven financieren het vuurwerk ter gelegenheid van hun respectievelijk 25- en 75- jarige bestaan in Epe.

    Om zes uur al wordt het rumoerig in het dorp als drie straatorkesten zich in beweging zetten. Het zijn bands van heel verschillende genres. Les Miezerables is een looporkest dat zorgt voor meezingmuziek en -liedjes. Mr. Kino Steelband laat een Caribisch geluid horen. Piece of Cake Jazz Band voegt daar nog jazz en dixieland aan toe. Wie de smaak te pakken heeft, loopt lekker met de muziek mee.

    De bands dwarrelen tot een uur of negen het hele dorp door. Dan wordt het zaak een strategisch plekje te zoeken op het marktplein, in afwachting van het vuurwerk. Mocht het die avond te slecht weer zijn om vuurwerk af te steken, dan gaat het een week later (vrijdag 5 september) de lucht in.

    Comment


      #3
      Het gaat hier om een consumentenshow, geschoten door Wagenvoort.

      Een leuke lokatie midden in het dorp, vorig jaar werd er handmatig erg goed geschoten.

      Groet,

      San Quinton

      Comment

      Working...
      X