Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

[Films] Fallas 2023

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    [Films] Fallas 2023

    Het feest Fallas is al weer elf dagen in volle gang. Heel binnenkort vertrek ik naar Valencia om dit prachtige festival ook weer mee te maken in al haar glorie. Toen ik in 2019 voor het eerst naar dit festival ging, had ik vooraf nog niet bedacht dat dit een jaarlijks terugkerende vakantie zou worden. Maar ik kan inmiddels volledig begrijpen waarom al die Nederlanders hier elk jaar weer naar terugkeren! Wat een héérlijke vibe in die stad!

    Dit keer geen volledig tripreport van mij, maar wel een topic waarin ik alle films van 2023 heb verzameld. Het was weer een heerlijke editie. Na de corona-perikelen van 2020/2021 en slechte weerscondities van 2022, was het jaar 2023 een echte goedmaker. Wáánzinnig vuurwerk, schitterend weer, ontzettend veel en vriendelijke mensen, heerlijk eten, en een fijn gezelschap. Eens kijken wat 2024 ons weer gaat brengen!
























    Na de mascleta in Paterna, ben ik met de elektrische step doorgereden naar Burjassot. Ik was daar letterlijk de enige toerist! Dat had ook wel iets bijzonders. In Valencia sta je altijd tussen de andere Nederlanders, maar hier was het anders. De Fallera’s gingen heel mooi voor mijn camera staan. Een aparte ervaring! De mascleta was niet bijzonder, maar wel degelijk.












    Deze castillo van Alpujarrena was één van de beste shows die ik ooit heb gezien! Van begin tot het einde was het pakkend. Elke seconde was onvoorspelbaar en intrigerend. Ontzettend hoge kwaliteit materiaal! Echt een geweldige show.
















    Even doorspoelen naar 1:44
    Laten we lekker link gaan doen!

    #2
    laatste filmpje 3:10 tot 3:28 is echt porno hoor.

    Comment

    Working...
    X