Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Tessenderlo (B)

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Tessenderlo (B)

    Maandag 11 juli 2011 vuurwerk te Tessenderlo (B)
    tijd : 23.30 uur


    TESSENDERLO - Van vrijdag 8 tot en met dinsdag 12 juli is het weer zover: het dorpsfeest 'Looi Feest' met alle bekende ingrediënten barst weer los. Ook dit jaar belooft het weer een spetterende editie te worden.


    Tessenderlo
    'Tijdens 'Looi Feest' 2011 kan je genieten van vijf dagen kermis en een doorlopende braderij', zegt Peter Meert. 'Er zullen ook opnieuw veel animatietoestanden zijn in de winkelstraten. Het Loois toneelgezelschap Pandora presenteert dit jaar een nieuw wagenspel met als titel 'Op de boerderij', een blijspel voor jong en oud waar Bella de koe de hoofdrol speelt.'

    Op maandagavond maakt Tessenderlo zich opnieuw op voor de 26e editie van The Classic, het meest sfeervolle loopevenement van het jaar. 'Sinds de eerste editie van The Classic liepen, alles samen, al meer dan 100 000 sportievelingen mee in de straten van Tessenderlo', vertelt Peter Meert trots. 'De lopers worden aangemoedigd door muziekgroepjes en duizenden enthousiaste kermisgangers.' Lopers die aan dit loopfeest deelnemen, kunnen kiezen voor de JOGGING van 4 kilometer of voor THE CLASSIC RUN van 10 kilometer. In beide gevallen loop je door het centrum van feestvierend Tessenderlo. Voor jongeren tot 12 jaar is er de CHIQUITA KIDS RUN van 1 kilometer.

    'Deze hoogdag wordt feestelijk afgesloten door een kleurrijk vuurwerk', gaat Meert verder. 'Maandagnacht om 23.30 uur start op de Kolmen het vuurwerkspektakel waar iedereen van kan meegenieten.'


    ‘Looi Feest’ is een organisatie van de gemeentelijke Evenementencel, een initiatief van middenstand en gemeente. Meer informatie krijgt u bij de Promotiedienst, Peter Meert, 013 35 33 33, [email protected].
    [email][email protected][/email] [url]www.vimeo.com/vinnievuurwerk[/url] [url]www.youtube.nl/vinmoxan[/url]
Working...
X