Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

[Verslag] Bezoek aan Zena Vuurwerk Nederland 17-06-2020

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    [Verslag] Bezoek aan Zena Vuurwerk Nederland 17-06-2020

    17 juni 2020 - voor het verslag verwijzen we jullie door naar het verslag van Lesli Vuurwerk. Klik hier om dat verslag te lezen!

    Vragen van de leden

    Oorspronkelijk geplaatst door pyrofan#1 Bekijk bericht
    Vorig jaar kwam men met de Zena 3-stepper en Knetterton XL op de markt. Zoals vorig jaar vermeld heeft men zich laten inspireren door F1 artikelen en daar het Harder, Better, Faster motto op los gelaten en ze zodoende omgetoverd naar F2. Geweldig initiatief! 1. Kunnen we dit jaar een aanvulling verwachten in deze geweldige categorie?

    2. Tijdens de Zena Trophy waren er elk jaar mooie aanbieding. Voor de één het ene jaar wellicht wat interessanter dan voor de ander, maar altijd een mooie korting. Zo heb ik een paar jaar geleden een keer de Zena Triumph besteld tijdens de Trophy bij Zena NL (hint). Kunnen we nu de Trophy niet doorgaat nog een Harder, Better, Faster aanbieding verwachten vanuit Zena NL? Bijvoorbeeld in september of later in het seizoen?
    1. Er zal dit jaar een uitbreiding komen binnen Zena Vuurwerk Nederland in de categorie klein vuurwerk, waarbij de focus ligt op Cat1 vuurwerk.

    2. Ja, ondanks dat de Zena Trophy dit jaar geen doorgang zal vinden, zullen er wel een aantal acties komen om het gemis op te vangen!

    Oorspronkelijk geplaatst door MasterBsc Bekijk bericht
    Is het mogelijk om een freakactie te houden voor de members van VuurwerkCrew?
    Dit staat vooralsnog niet op de planning voor de collectie van Zena Vuurwerk Nederland.

    Wij bedanken Zena Vuurwerk Nederland voor de mogelijkheid hen te bezoeken tijdens het corona tijdperk. We kijken uit naar een volgend bezoek!
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Ook hier erg benieuwd naar de uitbreidingen hoor, De Snapte-box staat iig hoog op mijn lijstje al, incl de powercrackling box!

    Comment


      #3
      Bedankt voor het verslag! Geweldig om te lezen dat er een aantal acties komen om o.a. het gemis van de Zena Trophy wat te verzachten. Zou toch geweldig zijn om bijvoorbeeld de Zena Triumph of Power Crackling Box voor een mooie actieprijs voorbij te zien komen. In ieder geval weer erg benieuwd naar de nieuwe artikelen.
      Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

      Comment


        #4
        Komen er nog überhaupt acties die hier in het verslag staan om het gemis van zena trophy op te vangen? Zena be voert het op dit moment uit maar van NL nog niks genomen.
        Of ze gaan het veel later doen?

        Comment

        Working...
        X