Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Algemene ervaring/mening Barely legal

Collapse
X
 
 • Filteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

  Algemene ervaring/mening Barely legal

  Post hier je algemene ervaring met de Bareley legal collectie.

  #2
  Een aantal jaren geleden deed 'nauwelijks legaal' zijn naam eer aan met bijvoorbeeld de Extreme Salute. Maar nu vind ik het erg jammer dat dit aan het veranderen is met de nieuwe producten uit 2010. Ik noem het geen slechte producten, maar onder de naam Barely Legal... Nee, dat is voorbij.
  De komende maanden minder actief op het forum.

  Comment


   #3
   De Extreme Salute was geweldig en dat vond ik van de Break Down en Ultimate Force ook. Voor de prijs goede 500-grammers destijds. Nu zal ik ze niet meer halen. Ben er op uitgekeken. Barely Legal heeft te weinig echte klappers opgeleverd die ook nog schappelijk van prijs zijn. Jammer.

   Comment


    #4
    Ik ben van plan om dit jaar een speciale assortiment van barely legal te halen. Te weten nr 1116 van deze pagina. http://www.vuurwerktotaal.nl/leiden/...emart&Itemid=1
    Vooral die dominator leek mij heel erg gaaf. The Fan lijkt ook wel goed, maar de resterende twee potten, is dat het wel waard?

    Comment


     #5
     Waarom worden er geen nieuwe Barley Legal producten geleverd bij Wolf vuurwerk ? Bij vuurwerktotaal komt het nieuwste van het nieuwste van dit alles binnen. Ik vind dit echt heel jammer,teleurstellend, dat wolff vuurwerk dit buiten de deur houd. Ik vraag me af wie dit onzinnige besluit daar heeft genomen. Zie voorbeelden hieronder die ze niet meer bij wolff vuurwerk willen verkopen. Schijnbaar willen ze trouwe klanten kwijt daar.

     Comment


      #6
      @aldewereld: je hebt in de gaten dat je allemaal Vuurwerktotaal-artikelen post in een topic van Wolff? Oftewel de concurrent?
      www.huismanvuurwerk.nl

      Comment


       #7
       Oorspronkelijk geplaatst door gizmo75 Bekijk bericht
       @aldewereld: je hebt in de gaten dat je allemaal Vuurwerktotaal-artikelen post in een topic van Wolff? Oftewel de concurrent?
       Lees zijn post voor deze videos maar eens waarom

       Comment


        #8
        Klopt, vind het jammer dat wolff vuurwerk deze producten waar ze eerst jarenlang veel reclame mee maken niet meer willen verkopen. En eerlijk gezegd heb ik niets met vuurwerktotaal.

        Comment


         #9
         Wolff en Vuurwerkvisie werken niet samen aan die lijn he.

         Barely Legal was van Brave&Wichers, die gingen failliet. De werknemers van B&W zijn overgegaan in Vuurwerkvisie en hebben een Barely Legal lijn opgenomen in hun assortiment met een ander logo en qua producten o.a. de bekende Extreme Salute daarin.

         Het failliete Brave&Wichers is overgenomen door Wolff die daarmee winkeliers, producten (datasheets) en de merken mee kreeg. Zij hebben die merken behouden, waaronder Barely Legal.

         Beide importeurs hebben dus een eigen Barely Legal lijn, die van Wolff is de "oorspronkelijke". Je moet ze dus echt los van elkaar zien.

         Comment


          #10
          Dank je wel Mike voor jou zinvolle bericht, hier heb ik tenminste wat aan. TOP! Heb ook alle video's inmiddels van de concurrent weer verwijderd in dit topic.

          Comment

          Working...
          X