Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Is er een duidelijk overzicht beschikbaar?

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Is er een duidelijk overzicht beschikbaar?

    Ik weet niet of dit de juiste plek is voor deze vraag, zo niet zet hem dan a.u.b. neer waar hij thuis hoort.

    Ik kan mij zeer goed vermaken met het uitzoeken van mijn collectie voor de komende jaarlijkse hobbydag, maar misschien zie ik iets over het hoofd.
    Ik kan het in ieder geval niet makkelijk vinden, en misschien zijn er nog meer leden met hetzelfde probleem dus stel ik mijn vraag toch maar een keertje.

    Bestaat er misschien zoiets als een kaart van NL met daarop aangeven de aangeboden collecties per verkooppunt?
    Te denken valt aan een kaart zoals bijv. de vuurwerktoko heeft; alleen die is puur gericht op Dynasty en de Full Loaded collecties.

    Ik vind het helemaal niet erg om een stukje te rijden voor mooi vuurwerk, alleen ben ik door alle diverse soorten van opsommingen het overzicht wel een beetje aan het kwijtraken waar ik nu precies wat vandaan zou kunnen halen of bestellen. Misschien zit er wel een dealer dichterbij mij in de buurt, dan ik nu kan vinden.

    Zo vind je weer een dealer die het ene heeft en het andere weer niet. Of je ziet er een of meer over het hoofd. Kortom een hele puzzel, en elk jaar weer opnieuw vanwege de nieuwe verkooppunten of locaties die juist wegvallen. Ik wil juist meer tijd wil steken in het uitzoeken van de producten zelf en demo's daarvan dan bezoeken, i.p.v. op het net speuren waar je wat kan kopen en er dan achter komen dat bijv. de demo al is geschoten...! Bijkomend voordeel zou dan ook zijn weer wat op de benzine kunnen uitsparen, waar ik dan toch weer wat anders leuks voor zou kunnen halen.
    Of tijd...je hebt toch maar drie dagen om alles in huis te halen hè!

    Als voorbeeld noem ik dan dat ik al een tijdje aan het speuren ben naar een verkooppunt van Bonfireworks in mijn omgeving (Amsterdam - Almere).
    Daar vind ik heus wel wat verkooppunten van, maar wat verkopen ze daarnaast dan?

    Ik hoop dat het een klein beetje duidelijk is wat ik bedoel, of misschien maak ik het nu juist nog onduidelijker?

    Dus leden, bestaat er een dergelijke overzichtelijke kaart of lijst per provincie of een ander overzicht?

    Of is het misschien een goed idee voor de site?
    Natuurlijk niet meteen weer een commercieel ding van maken, want dan missen we gelijk weer de kleine verkooppunten, die geen geld uitgeven aan dit soort reclame. En dit soort kleinere verkooppunten kunnen nu juist wel eens diegene zijn die mij interesse wekken.

    #2
    Allereerst welkom op het forum!
    Ik denk niet dat er zo'n kaart is, maar het is inderdaad wel een erg goed idee om zoiets te maken.

    Je zou hier een kijkje kunnen nemen:
    Ga naar het Forum of de AVP Discord voor alle info en discussieer mee met honderden liefhebbers en kenners! Check ook onze YouTube pagina met vele filmpjes, livestreams en importeur en winkeliers bezoeken!

    Comment


      #3
      Ik begrijp wat je bedoeld. Het zou inderdaad erg handig zijn als er zo'n lijst zou komen. (Hier zit natuurlijk behoorlijk wat werk ik)

      Ik denk je zelf ook al een eindje kan komen door op de site's van de groothandels te kijken, daar staan soms ook al dealeradressen.
      Hier heb je er een aantal groothandels met hun dealers :

      http://www.gbv-vuurwerk.nl/dealers.asp (Gert Breedschoten Vuurwerk)
      http://www.wolff-vuurwerk.com/dealers (Wollf vuurwerk)
      http://www.vuurwerkshopping.nl/site/index.php (Beko vuurwerk)
      http://www.vuurwerkexpert.nl/dealers/ (Broekhoff)
      http://www.hardixvuurwerk.nl/component/dealers/ (Hardix Vuurwerk)
      http://www.onlinevuurwerkkopen.nl/ (Katan vuurwerk)
      http://www.mercurius-vuurwerk.nl/ind...in_page=page_4 (Mercurius)
      http://www.witte-tentenverhuur.nl/vu...=pages/dealers (Marijn vuurwerk)
      http://www.vuurwerkbelgie.com/zenaverkooppunten.php (Zena vuurwerk)

      Ik hoop dat je er alvast wat aan hebt. (Als ik iets verkeerd heb gedaan moet je het zeggen)
      [B]Phantom[/B]

      Comment


        #4
        Bedankt vast voor jullie tips!

        Kijk, daarvoor wilde ik nu eens lid worden. Ik snap dat het veel werk zal kosten om zoiets op te zetten, maar als het eenmaal zou lopen kan het denk ik een heel goed hulpmiddel worden voor iedere vuurwerkliefhebber.

        Natuurlijk kijk ik bij de groothandels! Zeker om te zien wat er nieuw is, maar dan nog mis ik juist die info die zo handig is...wat kan ik waar vandaan halen en dan juist in combinatie met waar vandaan.

        Comment


          #5
          Oorspronkelijk geplaatst door FireDragon Bekijk bericht
          Bedankt vast voor jullie tips!

          Kijk, daarvoor wilde ik nu eens lid worden. Ik snap dat het veel werk zal kosten om zoiets op te zetten, maar als het eenmaal zou lopen kan het denk ik een heel goed hulpmiddel worden voor iedere vuurwerkliefhebber.

          Natuurlijk kijk ik bij de groothandels! Zeker om te zien wat er nieuw is, maar dan nog mis ik juist die info die zo handig is...wat kan ik waar vandaan halen en dan juist in combinatie met waar vandaan.
          Ik denk dat je dan even op zoek moet gaan naar de dealer die voor jou het dichtst bij is. Vaak staat er dan een webstie bij of een telefoonnummer. Vaak staat op die site hun assortiment, als er nou geen site bij staat zou je het meschien ook nog telefonisch kunnen proberen.
          Of begrijp ik je nu verkeerd?
          [B]Phantom[/B]

          Comment


            #6
            Juist in het uitzoeken van al die dealers gaat zoveel tijd verloren vind ik. Met mijn voorbeeld van Bonfireworks ben ik er nu nog steeds niet uit...
            Zonde toch?
            Als je nu eens heel overzichtelijk kon zien wie waar wat verkoopt kun je een goede en leuke route voor jezelf uitstippelen naar die winkels die verkopen wat je zoekt. En het zou kunnen gebeuren dat je middels zo'n overzicht ontdekt dat er een dealer in je omgeving/provincie zit waarvan je het bestaan niet eens wist...en wat die dan aanbied waarvoor je mss anders veel km moet maken.

            Comment


              #7
              Toch is er een topic van Bonfireworks met de verschillende dealers :

              Vuurwerk doet de duivels dansen

              Comment


                #8
                Oorspronkelijk geplaatst door Torrr Bekijk bericht
                Toch is er een topic van Bonfireworks met de verschillende dealers :

                http://forum.vuurwerkcrew.nl/showthread.php?t=7877
                Die heb ik inderdaad ook gelezen. Maar daar gaat mijn vraag niet puur om.
                Ik noem Bonfireworks puur als voorbeeld van hoe een liefhebber moet spitten om een enigszins bereikbare dealer te vinden in de buurt. Het is toch vele malen logischer een leuke en economische route te plannen waarbij je alles wat je wilt aanschaffen tegenkomt zonder dat je een rondje NL hoeft te maken...? Oke soms ontkom je er gewoon niet aan, dan wordt iets alleen maar op een verkooppunt verkocht en nergens anders. Maar juist omdat ik nu het gevoel heb dat ik heel ons landje door moet gaan crossen om bepaalde items te scoren, dacht ik dat het wel handig zou zijn deze vraag eens neer te leggen bij de rest van de crew. Je bent immers nooit te oud om te leren nietwaar?

                Comment

                Working...
                X