Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Ano Vuurwerk Milheeze

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Ano Vuurwerk Milheeze

    VANDAAG PLAATSEN WIJ IN DE SCHIJNWERPERS:

    ANO Vuurwerk in Milheeze
    ANO is de afkorting van Anton, de eigenaar van de zaak, die hij samen met zijn vrouw Marianne runt.
    Waar er ook vuurwerk te zien is dan kom je geheid ANO Vuurwerk tegen.
    Is het niet bij een demo voor detaillisten dan is het wel bij een vuurwerkshow ( Geel)
    Super aardige mensen die naast het vuurwerkbedrijf een gewasbewassingsbedrijf runnen.

    Wat mij vooral bij deze mensen aanspreekt, is naast hun liefde voor vuurwerk, hun motto: kwaliteit vuurwerk voor een betaalbare prijs.

    De collecties welke zij voeren zijn:
    Zena (Zenawinkel)
    Marijn
    GBV


    Contact gegevens:
    Ano Vuurwerk
    Kaweide 8A
    5763 PX Milheeze

    Telefoon: 0492 - 343291
    Telefax: 0492 - 342644
    Email: [email protected]
    website:

    Laatst aangepast door moontan; 16 July 2009, 19:06.

    #2
    Hier nog een leuk krantenartikel over deze winkel:


    27 dec 2007, 10:49 - MILHEEZE/WAALRE - Tweede kerstdag 's ochtends.

    Het is stil op straat. De stilte van een rustdag, zoals die bedoeld was. Een ritje door de regio is nog zelden zo snel afgelegd. Alleen in de buurt bij een dorpskerk is wat volk op de been. Maar achter sommige schermen is van die zondagsrust weinig te merken. Bij de vuurwerkwinkels bijvoorbeeld zijn dit de dagen waarop het moet gebeuren: de dagen waarop de bestellingen verwerkt worden en de verkoop wordt voorbereid.

    In iedere gemeente zijn ze wel te vinden: tijdelijke vuurwerkwinkels. Vaak in een rijwiel- of speelgoedzaak of bij de doe-het-zelf. Maar ook in loodsen op industrieterreinen, of bij de boer. In Milheeze, bij de familie Nooijen, hebben de tractoren van het gewasbeschermings-familiebedrijf plaatsgemaakt voor de vuurwerkwinkel. In Aalst (gemeente Waalre) vindt de verkoop plaats vanuit een voormalige Brabantialoods aan de Eindhovenseweg.

    "Keidruk is het", zegt de 47-jarige Marian Nooijen, "maar we doen het ook keigraag." De hele familie is ingeschakeld: man Anton (49, naamgever van Ano Vuurwerk), dochters Marieke (18), Angela (17) en Nicole (bijna 16), zus Magda, zwager Frans en vriend van de familie Teun. "We hadden in de winter toch tijd genoeg. Tijd en ruimte en heel veel zin. Want het is leuk hoor: alle mannen die hier binnenkomen zijn net kleine kinderen in de speelgoedwinkel."

    Zo'n klein jongetje was dakdekker John Braat (36) uit Waalre ook. Het begon met rotjes en nu beheert hij dan aan de Eindhovenseweg zijn eigen vuurwerkwalhalla 'De Vuurwerkspecialist': "En nu zie ik die jongetjes hier binnenkomen. Zo'n menneke was ik ook, denk ik dan." En zijn vriendin Wendy Keijzers (33) zegt: "Zo'n menneke ben je nog."

    Ze hebben een dochter van 11 (Demi) en een zoontje van 8 (Kevin). "De dochter begint al mee te helpen. Maar Kevin mag hier van mij niet komen. Die wil veel te graag...", aldus een bezorgde vader.

    In een tijdelijke vuurwerkwinkel is het serieus aanpoten, zo veel is wel duidelijk. Voorraden ophalen, uit de beveiligde verpakking van kippengaas halen, naar de opslag, aan de hand van bestellijsten van klanten pakketten samenstellen en controleren, vergunning-bepalingen in de gaten houden en dan vanaf morgen een stormloop van klanten 'verwerken'. Zonder familie en vrienden en heel veel vrijwilligers(over)werk zou het niet lukken. Bij John en Wendy in de loods staan zelfs vier bedden. De klok rond zijn er mensen aanwezig, want ook bij dieven is vuurwerk in trek.

    De dochters Nooijen hebben zich inmiddels een plekje verworven in het vuurwerk-team van pa en ma. Bijvoorbeeld bij het frites-bakken. Want omdat de Nooijens ook aardappeltelers zijn, is er voor de vuurwerkklanten een gratis frietje-met.

    Vuurwerk verkopen is leuk omdat vuurwerkklanten zo blij zijn dat ze eindelijk vuurwerk mogen kopen.

    "We worden elk jaar enthousiaster", aldus Anton Nooijen. En in Waalre droomt John Braat er inmiddels van om zélf naar China te gaan en daar zijn eigen vuurwerklijn samen te stellen.

    Bron: http://www.ed.nl/regio/helmondregio/...jes-worden.ece


    Comment


      #3
      Heb ze al meerdere keren gesproken, tijdens bijeenkomsten, en laatste keer bij geel waar we een afspraak hebben gemaakt, het zijn netjes gezegd echt super aardige mensen, mensen met een grote passie voor vuurwerk.

      Ben dan ook blij dat we bij elkaar op bezoek zullen gaan als collega's om eens te kijken hoe het er bij elkaar aan toe gaat, en natuurlijk om gewoon een leuk gesprek te hebben over onze grootste hobby, namelijk vuurwerk.

      Mensen ik durf met vol vertrouwen te vertellen dat dit een winkel is die staat voor goede service, en kwaliteitsvuurwerk. Een aanrader om eens te gaan kijken!

      Groetjes
      Pyromaniac21
      Top Vuurwerk Rotterdam
      Laatst aangepast door Pyromaniac21; 16 July 2009, 20:45.

      Comment


        #4
        deze winkel licht ongveer een half uur van mij af!
        kan een ding zeggen
        top winkel die het leuk en goed voor elkaar heeft!
        service is goed en de acties ook

        Comment


          #5
          Ano Vuurwerk is morgen gastheer voor de demo van Zena Nederland.
          Voor nieuws over deze demo, maar ook voor leuke foto,s over de winkel in Milheeze zie het volgende topic:

          Comment


            #6
            Vanuit deze plaats wil ik Marianne en Anton hartelijk danken voor de gastvrije ontvangst van alle liefhebbers gisterenavond.
            Het was een reunie, een megaopkomst, leuk zoveel bekenden bij elkaar.
            Milheeze was ver weg, de reis duurde 3 uur, vooral door de lange files. Maar het was de reis dubbel en dwars waard.
            Eind november is er weer een demo, dan voor ANO vuurwerk zelf, met de bekende patatkraam.
            I,ll be there.!!

            Comment


              #7
              ik zal er ook weer zijn!
              en idd wat miste ik de patat(friet) kraam gister!
              het was koud dus een warme patatje met had er wel in gegaan
              bij deze bedank ik ook heel het team achter de show van gister!
              en natuurlijk anton en marianne in het bijzonder!

              Comment


                #8
                Wij van Top Vuurwerk Rotterdam zullen daar ook weer bij aanwezig zijn, was gisteravond erg gezellig. De eigenaren zijn echt hele leuke mensen!

                Voor die tijd gaan wij ook nog een keer een avondje naar ze toe, en anders zien we ze waarschijnlijk ook nog een keer bij ons in de winkel.

                Comment


                  #9
                  Anovuurwerk de grootste en gezelligste vuurwerkwinkel van de regio opent op zaterdag 28 november 2009 haar deuren weer voor de verkoop van vuurwerk.

                  Onze speciale ingerichte vuurwerkhal vindt u aan de Kaweide 8a in Milheeze.
                  In onze supergezellige vuurwerkhal met in totaal 13.5 meter balie (zodat u nooit lang hoeft te wachten) bieden wij u een zeer divers assortiment van het hardste knalvuurwerk tot aan het mooiste siervuurwerk.

                  Zowel onze verkoopruimte als onze opslag zijn modern ingericht, en voldoen aan de allerstrengste veiligheidseisen. Anovuurwerk is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

                  Bij ons staan vuurwerk en service hoog in het vaandel, dus kom gerust eens een kijkje nemen. De koffie/thee/soep en chocomel staat altijd klaar.
                  Wij ontvangen u graag.


                  Voorverkoop:

                  Van zaterdag 28 november t/m maandag 28 december van maandag t/m zondag van 9.00 tot 21.00 uur.
                  1e Kerstdag zijn wij gesloten.

                  Losse verkoop:

                  Dinsdag 29-12 van 7.00 tot 22.00 uur
                  Woensdag 30-12 van 7.00 tot 22.00 uur
                  Donderdag 31-12 van 7.00 tot 20.00 uur

                  Comment


                    #10
                    Beste Mensen,

                    Het was een jaar wachten waard. Op Zaterdag 28 November om 20.00 uur houden wij onze jaarlijkse Vuurwerkshow weer, Aan de Kaweide 8a in Milheeze. Dit jaar alweer voor de 5e maal, en wie had kunnen bedenken dat ons Vuurwerk elk jaar weer zo’n groot spektakel zou kunnen zijn.

                    Dit jaar vieren wij ons 1e lustrum en dat gaan we spectaculair vieren. Wij nodigen dan ook iedereen uit om ons Vuurwerk te komen bewonderen. De gratis koffie,thee,chocomel en soep staan klaar en natuurlijk bakken wij ook (onze bijna wereldberoemde) gratis Friet weer voor u.

                    Als u tijdens onze vuurwerkshow vuurwerk bestelt krijgt u bovenop het gratis vuurwerk nog eens extra 15% korting op alle vuurwerk.

                    Vuurwerk ACTIE!!
                    Klik hier voor meer info..



                    We zijn alweer enkele maanden druk in de weer om onze collectie vuurwerk voor 2009 samen te stellen. We hebben afgelopen jaar goed naar onze klanten geluisterd en dit heeft geresulteerd in een enorm assortiment van meer dan 400 artikelen van diverse leveranciers.

                    We hebben gezocht naar nieuwe vuurwerkartikelen met verbluffende effecten en de scherpste prijzen. Nog meer 500 grams potten, assortiments, en pijlenpakketten met heel veel spectaculaire knallen, kleuren, en effecten zullen in onze super showroom zijn uitgestald.

                    Onze collectie is volledig gebaseerd op de nieuwe ruimere regels en de opbouw en chemische samenstellingen zijn een combinatie van traditie en de modernste technologie.

                    Binnen de limieten die de Nederlandse wet stelt zijn onze producten de beste die er anno 2009 in de vuurwerkfabrieken worden gemaakt. Net als in België is onze collectie gericht op mensen die op 31 december eens echt even willen knallen. Het is ons zelfs gelukt om flowerbeds die in een evenementen shows worden gebruikt voor de consument beschikbaar te maken. Deze cakes staan garant voor enorm grote boeketten en een harde bust, gegarandeerd spektakel waarmee u uw buurman zult overtreffen.

                    Met trots kunnen wij u dan ook weer een superieure collectie vuurwerk aanbieden van hoogwaardige kwaliteit.

                    Binnen 5 jaar is Anovuurwerk uit Milheeze dan ook uitgegroeid tot een van de grootste in Brabant en behoren wij inmiddels tot de top van Nederland wat betreft ons vuurwerkassortiment.

                    Een zeer groot assortiment van hoge kwaliteit, lage prijzen, deskundige advisering, zeer fijne en goede service en een heel gemoedelijke sfeer hebben Anovuurwerk binnen 5 jaar een grote naamsbekendheid gegeven. Ons assortiment van 2009 staat dan ook bol van spektakel.

                    Kortom ons team is er weer helemaal klaar voor en staat weer paraat. Het is dan ook een groot genoegen om een deel van onze nieuwe collectie te mogen presenteren, op onze vuurwerkshow.

                    Overtuig uzelf en kom naar onze showroom.

                    Anovuurwerk
                    Das pas Vuurwerk.

                    Let wel op, per persoon mag er max. 10 kg meegenomen worden.
                    Wilt u meer vuurwerk, neem dan meerdere personen van 16 jaar of ouder mee!!


                    Comment


                      #11
                      Heel erg leuke winkel en ook nog eens een mooie actie met 15% korting
                      Ze verkopen hier Zena en Marijn. Ik ga hier mijn vuurwerk halen

                      Comment


                        #12
                        ANO vuurwerk heeft haar folder klaar, en het is een hele mooie geworden:


                        Nieuw is dat ze dit jaar Bonfireworks en Royal Fireworks gaan verkopen, naast Zena,Marijn en Proline

                        En hier de bestellijst:


                        Om te bestellen download de volgende link:

                        Comment


                          #13
                          Inderdaad een prachtige folder. Mooi die uitbreiding met Bonfireworks en Royal Fireworks.

                          Comment


                            #14
                            Hier begrijp ik werkelijk niets van: Dus ik zou òf Zena kunnen bestellen òf Proline. En de andere collecties zijn alleen op aanvraag, wat ontzettend wazig!! Komt er nog een site waarop je alles overzichtelijk kan uitzoeken, of zou ik 3 bestellingen moeten doen??
                            Wel een mooie collectie: Zena, Proline, Marijn, Bon- en Royal fireworks.

                            Comment


                              #15
                              Voor Marijn vuurwerk, Bonfireworks, Royalfireworks, Beko vuurwerk, Pro-line en Zenavuurwerk kan (ook) besteld worden via [email protected].

                              Gewoon even de bestellijst downloaden en daar kan je ook gewoon je Bon Fireworks en Royal Fireworks artikelen op invullen.

                              Comment

                              Working...
                              X