Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Knalkoning.nl

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Knalkoning.nl

    Dé vuurwerkwinkel van Oss en omgeving!

    Een hele nieuwe, mooie winkel met veel parkeergelegenheid voor de deur.

    Vanuit de ruime winkel bieden wij het mooiste vuurwerk voor jong en oud. Natuurlijk tegen scherpe prijzen, waaronder bijv. 15% voorverkoopkorting op alles, dus ook op de superaanbiedingen!

    Wij verkopen de hele Marijn collectie en vuurwerk van De Kruiterij, Breeschoten.

    Neem eens een kijkje op de website www.knalkoning.nl en kom langs in de gezellige showroom aan de Gasstraat Oost 30F te Oss!


    #2
    is dat op het oude philips terrein ??

    Comment


      #3
      Ja dat klopt daar is nu een nieuwbouw pand .
      En daar zitten wij in het midden .
      Het terrein is tegenover Plieger

      Comment


        #4
        'Sier met felle kleuren en harde knal'
        OSS – De gemeente Oss heeft er een nieuwe vuurwerkwinkel bij: Knalkoning. De zaak aan de Gasstraat Oost 30f levert onder andere kwaliteitsvuurwerk van importeur Marijn.

        Anders dan de standaard vuurwerklijnen wordt het vuurwerk uit China op verzoek van Marijn samengesteld. Het komt bovendien uit een ander deel van het land. Deze importeur voldoet natuurlijk aan alle gestelde veiligheidseisen, maar zoekt wél de grenzen op. Dat betekent: "siervuurwerk met felle kleuren en harde knallen" zegt Mirjam Kool, die samen met Dennis Arler het initiatief heeft genomen om met de eigen vuurwerkwinkel te starten. Ze houden zich al zeven jaar bezig met vuurwerkverkoop en komen, zoals Kool het zelf zegt, uit een 'vuurwerkfamilie'.


        Populair
        Uniek aan de collectie van Marijn, die bestaat uit potten, pakketten en pijlen, is ook de eigenzinnige Nederlandse naamgeving. Zo heet de singleshot Binkie en is er de 'menselijkheidslijn', die bestaat uit potten met namen als Jaloers, Hoogmoed en Woede. "Aanvankelijk denk je: wat gék. Maar ondertussen wordt dit vuurwerk erg goed ontvangen. Zo is de 'Binkie' populair onder vuurwerkliefhebbers vanwege de harde knal en heeft de menselijkheidslijn al diverse prijzen gewonnen." Behalve deze collectie beschikt Knalkoning ook over de Swiss-lijn, bestaande uit diverse pakketten met zowel potten als pijlen. Voor jongeren zijn de bekende babypijltjes en kanonslagen verkrijgbaar. Het complete assortiment kan worden bezichtigd aan de Gasstraat Oost, maar ook online (http://www.knalkoning.nl).

        De verkoopdagen zijn op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december. Ook op deze dagen gelden diverse aanbiedingen. Telefonisch is Knalkoning bereikbaar via
        https://youtube.com/c/EindjePyro

        Comment


          #5
          altijd fijn met spul van marijn, leuk om een dealer in de buurt erbij te hebben, zaak is mooi ruim en overzichtelijk, en ze hebben ook verstand van hun producten.
          https://youtube.com/c/EindjePyro

          Comment


            #6
            ja zeker vanavond ook mijn bestelling opgehaald en alles zat er bij. Een hele mooie ruime winkel en bijna alles staat er in een vitrine.Leuke mensen met veel ervaring Denk wel dat dit 1 van de betere winkels van brabant is . je krijgt alle uitleg over de potten en ze hebben alles in huis .
            zeker een aanrader

            Comment

            Working...
            X