Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Bezoek Vuurwerkmania 19 juni 2015

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Bezoek Vuurwerkmania 19 juni 2015

    Bezoek Vuurwerkmania 19 juni
    Vrijdag 19 juni was het tijd voor een dubbel bezoek! Nadat we bij Rubro waren geweest en heerlijk met zijn allen bij de wok gegeten hadden, was het tijd voor het bezoek aan Vuurwerkmania. Hartelijk werden we verwelkomt door Roderick en Marcel. We pakten de vragen van de leden er bij en begonnen het gesprek door het afgelopen jaar maar eens goed door te nemen. Want er was dit jaar erg veel gebeurd!



    Vuurwerkmania in 2014
    Het jaar 2014 was de nieuwe start van Vuurwerkmania, het jaar ervoor nog met enkele producten gepresenteerd als Zen Fireworks. Het was echter een veel groter en uitgebreider in de markt gezet en stond nu op zichzelf als totaal assortiment.
    De producten zijn over het algemeen goed tot zeer goed ontvangen door de consumenten en de verkoop is erg goed gegaan, meerdere producten waren volledig uitverkocht. Er waren artikelen die minder presteerden dan op de demo’s, de Supernova is op VWC ook vaak genoemd. In China was deze top, op de demo ook, de productie was echter beduidend minder goed. De prijs maakte gelukkig wel wat goed en hij is volledig uitverkocht, maar deze komt niet meer terug.

    Op VWC zijn reacties te lezen over het niet uitleveren van bepaalde producten door winkeliers, het zou niet geleverd zijn door Vuurwerkmania. Alles is echter netjes uitgeleverd, maar er is door winkeliers soms meer verkocht dan dat ze in konden kopen. Van enkele artikelen was een beperkte voorraad, die is onderverdeeld onder winkeliers en konden verkocht worden via de webshop van Vuurwerkmania.nl. Aan die webshop hing ook het voorraadbeheer van Vuurwerkmania, zo konden ze de voorraad exact in de gaten houden. Enkele winkeliers zagen de artikelen goed verkopen en hebben ze, naast hun online winkel op Vuurwerkmania.nl, ook in hun eigen webshop geplaatst. Daardoor zijn de producten extra verkocht door de winkelier, maar is daar nooit voorraad voor geweest. En tijdens de verkoopdagen geldt vaak wie het eerst komt, het eerst maalt, dus de eerste opgehaalde bestellingen hebben ze dan mee gekregen, zo kan het ook zijn voorgekomen dat je het wél via Vuurwerkmania.nl hebt besteld (waar wel voorraad was), maar hem niet uitgeleverd hebt gekregen doordat iemand die hem via de andere webshop heeft besteld (zonder voorraad) zijn of haar bestelling eerder heeft opgehaald.
    Dit punt is enkel via de fora naar voren gekomen en de oorzaak is gezocht en dus gevonden. Het is een punt welke ze dit jaar nog duidelijker zullen communiceren naar de Vuurwerkmania-dealers om teleurstellingen bij de consument te voorkomen.



    Vuurwerkmania 2015
    Naast een verhuizing qua kantoor en showroom zal er genoeg vernieuwing komen in het assortiment. In de gehele range van producten worden nieuwe producten toegevoegd. Er zullen ook artikelen uit het assortiment worden gehaald, concrete informatie over het assortiment en de producten was helaas nog niet beschikbaar. Wel gaven ze aan der er vaker is gevraagd naar nieuwe Geisha Megaforce boxen en die zullen er sowieso komen, waaronder een paar hele mooie! De showbox 1 zal aankomend jaar niet in het nieuwe assortiment zitten, echter wellicht dat deze nog bij een winkelier voorradig zijn. Wel komt er in plaats van deze Showbox een soortgelijke box, welke natuurlijk voor een spectaculaire prijs gebracht zal worden.

    In 2014 zijn de heren van Hardix Vuurwerk overgegaan naar Vuurwerkmania, maar is het assortiment van Hardix daarbij niet meegenomen. In 2015 kunnen we wel weer een aantal eerdere Hardix-artikelen verwachten. Zo komen de boxen waarschijnlijk terug, de Fascinating pakketten en mogelijk ook nog wat cakes. In welk jasje deze zullen worden gestoken zullen we moeten afwachten.

    Tevens is er al een uitbreiding qua winkeliers, maar de volledige dealerlijst zal pas later dit jaar definitief bekend worden gemaakt via Vuurwerkmania en VWC.

    Op dit moment zijn ze erg druk met diverse activiteiten, zo hebben ze net Boulevard Outdoor gehad met de Hot Pepper Contest, zijn ze flink bezig met Social Media en zijn ze bezig met een nieuwe bestel-feature en de demo.







    Natuurlijk zijn alle foto’s en leuke acties te vinden via www.facebook.com/VuurwerkmaniaNederland


    Wij bedanken Vuurwerkmania voor een leuke avond en gezellig bezoek. Zodra er meer concrete informatie is, komen wij graag weer richting Wierden!

    #2
    Thnx nog voor de kaartjes
    If God didn't want me to be Pyrofreak ,why did he make so many things flammable !

    Comment


      #3
      "In 2014 zijn de heren van Hardix Vuurwerk overgegaan naar Vuurwerkmania, maar is het assortiment van Hardix daarbij niet meegenomen. In 2015 kunnen we wel weer een aantal eerdere Hardix-artikelen verwachten."

      nu maar hopen dat de hardste flash salute knalblokjes van nederland weer terug komen!
      namelijk de dutch thunder 16sh, thunderstruck 36sh en aftershock thunder 90sh.
      en graag dezelfde kwaliteit knallen die ze elk jaar hadden!!!

      Comment


        #4
        Hopelijk komt de Outblast van hardix in vuurwerkmania assortiment

        Comment


          #5
          Oorspronkelijk geplaatst door fascinating Bekijk bericht
          Hopelijk komt de Outblast van hardix in vuurwerkmania assortiment
          Dat hoop ik in dat geval ook, was en blijft een goede bak!

          Bedankt nog voor het plaatsen van het verslag Bas!

          Comment


            #6
            Ik wist niet dat vuurwerkmania ook in kampen zit aan de kraanvogelweg 8

            Comment


              #7
              Hardix is over gegaan in Vuurwerkmania

              Comment

              Working...
              X