Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

[VERSLAG] Bezoek Lesli vuurwerk 2023

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    [VERSLAG] Bezoek Lesli vuurwerk 2023

    Bezoek aan Lesli vuurwerk dd 2 oktober 2023

    Op 2 oktober zijn Mike en ik naar het pittoreske Lichtenvoorde afgereisd om een bezoek aan Lesli te brengen. Er was na de coronatijd uiteraard voldoende te bespreken. We werden hartelijk ontvangen en gingen naar de showroom alwaar er heerlijke zoete en hartige broodjes klaar stonden en waar we nog even in het museumpje konden rondscharrelen.




    Seizoen 2022-2023

    Afgelopen seizoen is ook voor Lesli, en alle merken/lijnen die onder de paraplu van Lesli vallen een topjaar geweest. Uiteraard was het ook bij bijna alle winkels waar Lesli aan leverde gekkenhuis. De consument wilde gewoon vuurwerk hebben om de coronajaren af te sluiten leek het. Zo waren er veel, heel veel producten uitverkocht.



    Seizoen 20223-2024

    Doordat het afgelopen jaar zo’n gekkenhuis was heeft men bij Lesli een goed gekeken naar alle collecties. Dat zijn er nog al wat namelijk. Denk bijvoorbeeld aan Pyroshopper, Bestseller, CodeS, Fireworks with a Bite, Vuurwerktotaal, Zena, Volt en ga zo maar door.
    Door eens even heel serieus te gaan kijken naar alle lijnen en te inventariseren hoeveel verschillende producten men wel niet had (ongeveer 850 verschillende) heeft men besloten een schifting te maken om van heel veel producten afscheid te nemen. Dit om zowel duidelijkheid te scheppen in alle lijnen alsook de eisen van de fabrieken in China. Aangezien er in China steeds minder fabrieken vuurwerk maken kunnen deze fabrieken ook steeds meer eisen stellen, bijvoorbeeld het aantal per product te bestellen kartonnen.
    Zodoende zijn er nu overzichtelijke lijnen met alleen de beste producten per lijn.



    Vuurwerkplanet.nl
    Zoals jullie waarschijnlijk alwel gezien hebben wordt je nu via de websites Zena.nl en Vuurwerktotaal.nl doorgestuurd naar Vuurwerkplanet.nl.
    Vuurwerkplanet.nl zal de overkoepelende website zijn voor alle concepten van Lesli in Nederland.
    Zodoende zal je hier Lesli, Zena, Vuurwerktotaal en Funke terugvinden.
    Helaas zal er voor Funke (en Luypaers)nauwelijks iets binnenkomen. Dus hetgeen je daar eventueel nog tegen zal komen zal bestaande voorraad zijn.
    Bij de Zena dealers zal je uiteraard het merk Zena tegenkomen alsmede de merken Volt X-Qlusif en CodeS.
    Bij Vuurwerktotaal kom je vooral Volt! tegen en de bekende VWT merken, denk aan Barely Legal, DB Fireworks en bijvoorbeeld Pyromannschaft. Nieuw is dit jaar de #WATT lijn. Dit is de budgetlijn van Volt, vooral bekend uit Duitsland maar nu ook te verkrijgen in Nederland.
    En bij Lesli kom je uiteraard veel andere lijnen tegen zoals Showboxen, Lesli Essentials, de Predatorlijn en bijv. Pyroshopper.
    Voor elk wat wils dus. Dit betekent dus dat vanaf volgend jaar de welbekende merken Vuurwerktotaal en Zena dus ook helemaal onder Vuurwerkplanet gaan vallen.



    Demo:
    Ook bij Lesli zal er helaas geen demo zijn dit jaar. Als alle omstandigheden het toelaten dan zal er hoogst waarschijnlijk volgend jaar wel een demo plaatsvinden. Uiteraard zullen wij daar dan bij aanwezig zijn.



    Vragen van leden:
    Oorspronkelijk geplaatst door Ajax
    Kunnen jullie voor aankomend jaar weer ff een heeeeeeeele goeie berg orc's importeren? Dank alvast.
    Zeker! Deze zal je nu vooral vinden als Thunderlords.

    Oorspronkelijk geplaatst door Koala
    Omlabelingen of niet, dat maakt me niet zo veel uit en mag een importeur helemaal zelf weten.
    Maar zonder gekheid, hoeveel varianten van de Big Momma hebben de afgelopen jaren de revue al gepasseerd? Ik ben oprecht benieuwd; kan zo in de dubbele cijfers lopen hahaha
    Hoeveel varianten er echt geweest zijn, geen idee. Voor nu zijn het er 3. De Big Momma, Big Rhino en de Prezident Piro

    Oorspronkelijk geplaatst door RandomDaniel
    Weet iemand wanneer Vuurwerkplanet open gaat?
    Is inmiddels open



    Oorspronkelijk geplaatst door josZie Bekijk bericht
    Veel goede producten van vuurwerktotaal zijn verdwenen nadat men met een andere importeur/distributeur is gaan samenwerken danwel overgenomen. Is daar vanuit vuurwerktotaal zelf nog invloed op uit te oefenen?
    Het is zonde dat zo'n goed merk naar de $%#/e wordt geholpen. Kunnen we van vuurwerktotaal nog bepaalde toppers (terug) verwachten?
    Het assortiment van VWT is nu compleet en je kunt nu zelf zien welke toppers er nog in de collectie zitten en welke niet. Het heeft meerdere redenen dat sommige producten er niet meer in zitten. Soms moeten er helaas keuzes gemaakt worden. Welke artikelen zou je graag terug willen zien?

    Oorspronkelijk geplaatst door Koala Bekijk bericht
    Blijft de Wicked Whistle in het assortiment?
    Deze is helaas uit het assortiment omdat er plastic tubes in zitten.

    Oorspronkelijk geplaatst door rocco Bekijk bericht
    Komen jullie dit jaar weer met een prijsvraag? Vond het altijd super om te puzzelen op jullie site en helemaal bij het count down seizoen horen! Desnoods met een aansteeklont als prijs…
    Er komen zeker weer prijsvragen met dikke prijzen!. Vorig jaar werden deze ook zeer goed ontvangen dus dat doet Lesli dit jaar weer! Uiteraard horen jullie hier binnenkort meer van.

    Oorspronkelijk geplaatst door rollingthunder Bekijk bericht
    Kunnen we weer nieuwe echte zena artikelen verwachten voor dit jaar? Sinds zena NL in handen is van lesli zien we vooral de oude successen nog (helaas zonder de zena kwaliteit) maar echt nieuwe zena style artikelen zijn ver te zoeken. Zonde van zo'n merk!
    Wat je precies bedoelt met echte Zena producten weten we niet maar er zijn dit jaar zeker weer nieuwe “echte” Zena producten in het assortiment. Denk aan de Zena Tails to Burst, Zena Turbo Fan en bijvoorbeeld de Zena Mixed Shapes. Welke artikelen zou je graag terug willen zien? Houdt er wel rekening dat de eisen in Nederland veel strenger zijn dan in België.


    Oorspronkelijk geplaatst door MasterBsc Bekijk bericht
    Zouden jullie weer oude toppers vsn de eerste jaren kunnen laten produceren? Dit waren super goede producten die we qua uitwerking op de gehele markt missen.
    Producten als:
    - Ti-rep ( dikke salvo knalcake met crackling boeketten )
    - Raw whistler ( spreekt voor zich, leuk kaliber rauwe fluiters in een goed tempo )
    - The Force ( best uitgewerkte 3 traps fluiters die ik ooit in een cake heb gezien in combinatie met lekkere salutes )
    - En zo nog een aantal toppers. Dat zijn producten die het zowel goed doen bij de liefhebber als bij de gewone consument.

    Ook de labels van toen waren super, ik zie graag de layout van rond 2010 weer terug komen.
    We nemen dit mee in de ontwikkeling van nieuwe producten. Echter moet het met nieuwe regels, de prijzen etc nog wel te produceren zijn uiteraard. En fluitproducten wordt so wie zo erg lastig qua stabiliteit etc.

    De vragen betreffende Funke laten we even voor wat het is. Zoals jullie weten komt er dit jaar geen uitbreiding of wat dan ook qua Funke naar Nederland.

    Vuurwerkmuseum
    In de showroom in Lichtenvoorde staat ook nog steeds een kleine sectie oud vuurwerk behorende bij het vuurwerkmuseum. Altijd supertof om die oude [producten weer even te zien. Hieronder een paar afbeeldingen.




    Wij bedanken Lesli Vuurwerk voor de mogelijkheid om hen te bezoeken. We kijken uit naar een volgend bezoek!
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Het heeft door omstandigheden wat langer geduurd maar hier is het verslag van ons bezoek aan Lesli Vuurwerk.
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    Comment


      #3
      Mooi duidelijk verslag en erg leuk om de foto van de oude producten te zien

      Comment


        #4
        Leuk om te lezen! En natuurlijk ook top om alvast te kunnen zien hoe groot de dozen van de producten die ik heb besteld in werkelijkheid zijn.

        Comment


          #5
          Leuk vierwerk.
          PJJJJJJJJJJJIIIIEEEEEEEEEEUUUUUWWWWWWWWWWWWW

          Comment

          Working...
          X