Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Over Broekhoff Vuurwerk

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Over Broekhoff Vuurwerk

    Broekhoff Vuurwerk International BV bestaat ruim 34 jaar en is vanaf 1976 gevestigd in de Flevopolder. Het is een echt familiebedrijf - ca. 20 vaste medewerkers en even zo veel seizoenkrachten.

    Ooit als een kleinschalig familiebedrijf begonnen, zijn we in snel tempo uitgegroeid tot een hoofdspeler op de Nederlandse vuurwerkmarkt. Zodoende is er een schat aan ervaringen opgedaan, wat door een gemotiveerd team medewerkers uitgebreid aan onze dealers wordt doorgegeven. Dit hoort standaard binnen onze samenwerking. Zo kunnen de dealers zich dan ook terecht een deskundige vuurwerkspecialist noemen.

    Bron: www.broekhoff.nl
    Once a pyro, always a pyro

    #2
    Van de website:


    Beste importeur van Nederland!!

    Broekhof Vuurwerk Int. B.V. is uit geroepen tot de beste importeur van Nederland, bezoekers konden een vragenlijst/poll invullen op de bekende consumentenvuuwerk-website arjanuitman.com

    En daar zijn we natuurlijk trots op.

    Mede door jarenlange ervaring, de juiste input van onze klanten en een gezonde bedrijfsvoering, hebben we dit fantastische resultaat mogen behalen.

    Alle consumenten en winkeliers.... Bedankt, voor het vertrouwen en we gaan er van uit dat er nog vele jaren volgen.

    Broekhoff vuurwerk!

    Comment


      #3
      Voor het organiseren van evenementen moet u bij Broekhoff zijn!

      Een echt 'flowerbed' dat de toeschouwers tracteert op maar liefst zestien boeketten? Een Santai-bom met gouden sluiers? Of, bij een kleine presentatie. Een ballonnenwand die via een ingenieus ingebouwd vuurwerk het te verkopen product op een oorverdovende maar oogstrelende manier presenteerd? Voor de ervaren specialisten van Broekhoff is geen opdracht te gek.

      Met het verzorgen van vuurwerkspektakels op de gekste locaties heeft de Drontense vuurwerkspecialist zijn sporen inmiddels ook ruimschoots verdiend. Van een klassiek tot een volledig computergestuurd vuurwerk: de vuurwerkspecialisten van Broekhoff kunnen het aan. Broekhoff mag TV-producent EndeMol als vaste klant rekenen. De wereldjamboree heeft ook een beroep gedaan op de deskundigheid van de Drontense vuurwerktovenaars, die augustus 1995 plaatsvond in Dronten. De duizenden scouts en gasten werden onthaald op een waardig en groots vuurwerkspektakel.

      ā€Kijk wij hebben 4.000 verschillende soorten vuurwerk in huis. Daar kun je toch leuke grappen mee uithalen. Buiten, binnen, 's nachts, kortom, overal en op elk tijdstip. Geen klus is ons te gek. Pas als een klant bij Ć©Ć©n van onze spektakels uit zijn bol gaat, zijn wij tevreden en gaan wij ook uit onze bol."

      Broekhoff Vuurwerk zorgt al vele jaren voor spetterende vuurwerkshows in Nederland maar ook daarbuiten. Of het vuurwerk binnen of buiten moet gebeuren Broekhoff Evenementen bv. laat 2 belangrijke dingen achter: een tevreden opdrachtgever en een verbijsterd publiek!

      Het team van Broekhoff Evenementen bv. bestaat uit geschoolde medewerkers die alle diploma's bezitten omtrent het bezigen van vuurwerk alsmede het vervoeren hiervan. Ook de expertise om vuurwerk voor uw evenement per boot of per vliegtuig te versturen is binnenshuis aanwezig Desgewenst hebben wij ook de (computer)techniek in huis om 'in te pluggen' in de centrale televisieregiekamer om zo het vuurwerk met timecode etc. gelijk te laten lopen met de wensen van de regie. Kortom u kunt het gerust aan ons overlaten! We zijn er zeer trots te kunnen zeggen dat wij momenteel ruim 500 vuurwerkevenementen per jaar verzorgen, variƫrend van: shows in pretparken, T.V. opnames, bedrijfsfeesten, introductie van nieuw bedrijfslogo/ artikel/ merk, popconcerten, openingen, oranjefeesten, trouwerijen etc. etc. tot aan uw persoonlijk getinte evenement.


      Laatst aangepast door Torrr; 4 February 2011, 17:20.

      Comment


        #4
        Start nieuw vuurwerk seizoen

        Beste vuurwerk liefhebbers binnenkort zal de de site weer helemaal vol staan met al het nieuwe vuurwerk voor 2008.
        Meld je snel aan voor de nieuwsbrief, en word op de hoogte gehouden van al het nieuws.

        Blijf op de hoogte en lees hier het laatste nieuws van Broekhoff Vuurwerk

        Comment

        Working...
        X