Aankondiging

Collapse

BELANGRIJK: scherper toezicht in nieuwsgedeelte

BELANGRIJK!

De media maakt graag gebruik van aannames, vaak kloppen feiten niet en worden onderwerpen en stellingen op een andere manier opgesteld waardoor vuurwerk sowieso negatief in de media komt. De media kan flinke ergernissen opleveren, maar alle media mag en zal geplaatst blijven worden, of het nu positief of negatief is m.b.t. vuurwerk.

Er zijn de laatste jaren tal van discussies op het forum ontstaan bij nieuws over verkeerd gebruik, gevaar, vernielingen en overlast waarbij de sfeer onderling ook vaak gespannen werd. Wij zullen vanaf dit jaar ook strenger toezien op de sfeer in de topics en waar nodig waarschuwen en topics sluiten.
Lees meer
See less

Vuurwerk op Feeste t’ Ename kan ondanks vuurverbod wel doorgaan

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Vuurwerk op Feeste t’ Ename kan ondanks vuurverbod wel doorgaan

    Het verbod op het organiseren van (kamp)vuur heeft geen gevolgen voor het vuurwerk op de Feeste t’ Ename: dat kan zondagavond gewoon doorgaan.

    De Oudenaardse burgemeester Marnic De Meulemeester stelde vorig week, in het kader van de droogte in navolging van het tijdelijk rook- en vuurverbod in bossen en natuurgebieden van het Agentschap Natuur en Bos tijdens code oranje, een verbod in op het het aansteken van (kamp)vuren op het grondgebied van Oudenaarde.

    Brandweer
    Maar voor het vuurwerk dat het feestcomité zondagavond heeft voorzien naar aanleiding van de Feeste t’ Ename, heeft dat geen gevolgen, zo zegt de burgemeester zelf. “Het verbod heeft alleen betrekking op het maken van vuur. Het afsteken van vuurwerk valt daar niet onder. Dit is overigens een activiteit waarbij alle nodige voorzorgsmaatregelen worden getroffen en waarbij ook de brandweer aanwezig is”, verduidelijkt De Meulemeester.
Het vuurwerkspektakel op de archeologische site begint rond 22 uur. De eerste vuurpijl gaat om 22.30 uur de lucht in. De Lotharingenbrug is de beste kijkplek.

    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:
Working...
X