Aankondiging

Collapse

BELANGRIJK: scherper toezicht in nieuwsgedeelte

BELANGRIJK!

De media maakt graag gebruik van aannames, vaak kloppen feiten niet en worden onderwerpen en stellingen op een andere manier opgesteld waardoor vuurwerk sowieso negatief in de media komt. De media kan flinke ergernissen opleveren, maar alle media mag en zal geplaatst blijven worden, of het nu positief of negatief is m.b.t. vuurwerk.

Er zijn de laatste jaren tal van discussies op het forum ontstaan bij nieuws over verkeerd gebruik, gevaar, vernielingen en overlast waarbij de sfeer onderling ook vaak gespannen werd. Wij zullen vanaf dit jaar ook strenger toezien op de sfeer in de topics en waar nodig waarschuwen en topics sluiten.
Lees meer
See less

Amsterdam jaariwsseling: "Virtueel Vuurwerk"

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Amsterdam jaariwsseling: "Virtueel Vuurwerk"

    Uit de mond van de gemeente over afgelopen jaarwisseling;

    Vuurwerkverbod? Niet op virtueel vuurwerk
    28 december 2021

    Vuurwerk afsteken is verboden dit jaar. Vindt u sterretjes en knalerwten een matig alternatief? Fleur uw straat of huiskamer dan op met virtueel vuurwerk. Hiermee sluit u niet alleen knallend het jaar af, maar steunt u ook nog eens een goed doel. Zo kunt u alvast 1 goed voornemen van uw lijstje schrappen. Er is nog meer te doen tijdens oud en nieuw dit jaar. Wat dacht u van een online FIFA toernooi of vuurwerkdansbingo?

    Feelgood Vuurwerk is dé manier om het jaar met een goed gevoel af te sluiten. U koopt het online of via de etalage van de pop-up scanstore op de Prinsengracht 234. Kijk op feelgoodvuurwerk.nl.
    Afsteken met mobiele telefoon

    De vuurwerkpakketten veranderen uw straat of huiskamer in een virtueel en veilig vuurwerkspektakel. Om het vuurwerk ‘af te steken’ en te zien heeft u alleen uw mobiele telefoon nodig. De opbrengst van de vuurwerkverkoop gaat naar The Sheltersuit foundation, een organisatie die zich inzet voor daklozen en vluchtelingen.
    Doe de vuurwerkdans

    Bent u op zoek naar ideeën voor oud en nieuw 2.0 mét behoud van die oer-Hollandse gezelligheid? Wat dacht u van knalerwtensoep als avondeten? Speel vuurwerkdansbingo of doe een vuurwerkdansje, want: ‘baby, yoú are firework.’ Kijk op alternieuw.nl.
    Online gamen met oud en nieuw

    Strijden voor het eindejaarskampioenschap gamen van Amsterdam: hoe cool is dat? Het online FIFA 22 toernooi is op vrijdag 31 december van 16.00 tot 23.30 uur. Doe mee of geef het door aan uw kind. Snel opgeven is handig. Nodig: Playstation 4, Playstation plus. Er zijn prachtige prijzen te winnen.

    Inschrijven voor het kampioenschap

    MidwinterMokum

    MidwinterMokum is, net als MidzomerMokum, bedoeld om jonge Amsterdammers die door de coronacrisis een moeilijke tijd hebben een leuke vakantie te bezorgen. Gelukkig mag er nog best wat voor de leeftijdsgroep tot 18 jaar. Met name buiten of in Huizen van de Wijk, en natuurlijk online. Het programma staat op amsterdam.nl/midwintermokum.
    Gratis muziek uit het Concertgebouw

    In de Empty Concertgebouw Sessions ziet u topmuzikanten die tijdens de coronacrisis in een leeg Concertgebouw optreden. Ze zijn opgenomen in 2020, maar nog steeds gratis terug te zien op Youtube en te streamen via uw televisie. Uw concert naar keuze op de achtergrond tijdens oudejaarsavond.
    Nieuwjaarsdag voor jongeren

    Powertalks, interviews, showcases en dj's, om vol inspiratie het nieuwe jaar te beginnen. Geef je op voor deze new years livestream via welovemiracles.nl.
    Basisregels

    Houd u aan de basisregels. Zo brengt u de feestdagen veilig door.

    Feestdagen en corona
    Bron: https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieu.../oud-en-nieuw/


    Kan een mod de TT aanpassen vanwege een spelfout? Alvast bedankt!

    #2
    Wat een onzin. Zijn helemaal de weg kwijt in Amsterdam.

    Comment


      #3
      Oorspronkelijk geplaatst door Afcajax Bekijk bericht
      Wat een onzin. Zijn helemaal de weg kwijt in Amsterdam.
      Klopt. Echt belachelijke alternatieven. Dat ze dat serieus hebben durven aanbieden zeg. Alsof de jeugd en de anderen daar überhaupt interesse in hebben. Iedereen heeft tegenwoordig een Xbox of PS in huis en kan zo'n toernooi elk moment houden. Voor vuurwerksimulatie zijn betere applicaties beschikbaar.

      Hoeveel ton (! ) zouden ze aan deze app hebben uitgegeven?

      Comment


        #4
        Ik was op 30 december in mokum en ik moet wel zeggen dat dat virtuele vuurwerk daar aardig luid is, hoorde elke 5 minuten een klap alsof de halve stad met F4 in de weer was
        When you stand for nothing, you fall for anything.

        Comment

        Working...
        X