Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

IN BEELD: Poltiezone Carma zet drones in tegen illegaal vuurwerk tijdens de feestdage

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    IN BEELD: Poltiezone Carma zet drones in tegen illegaal vuurwerk tijdens de feestdage

    Wie zich tijdens de eindejaardagen waagt aan het afsteken van vuurwerk is maar beter gewaarschuwd. De politie van de zone Carma gaat drones inzetten om gebruik van vuurwerk op te sporen op momenten dat het niet mag.

    De politie presenteerde dinsdagmiddag drie splinternieuwe drones op een persconferentie in As. Een droneteam van de politie zal te werk gaan volgens het 4-ogen-principe. Vanuit de lucht worden er samen met ordehandhaving op de vaste grond controles uitgevoerd. De politie wil in samenwerking met de burgemeesters van de betreffende politiezones vooral lawaaihinder en en onrust voor dieren vermijden.

    Verbod in Vlaanderen
    Sinds mei is vuurwerken afsteken in heel Vlaanderen geboren. Vlaamse gemeentes hebben wel de bevoegdheid om uitzonderingen toe te staan. In de provincie Limburg heffen 23 gemeentes het vuurwerkverbod enkele uren op, zeven staan het enkel toe aan vergunninghouders. In de resterende elf gemeentes is het afsteken van vuurwerk, ook tijdens nieuwjaarsnacht, strikt verboden.

    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Big brother is watching you!

    Comment


      #3
      Oorspronkelijk geplaatst door omepje Bekijk bericht
      Sinds mei is vuurwerken afsteken in heel Vlaanderen geboren.
      nonni nonni
      in mijn geboorteland is vuurwerk afsteken veel eerder geboren. al in de 19e eeuw eindigde Koning Leopold de avond met groot vuurwerk toen hij met de Eléphant Brussel binnen reed.

      Comment

      Working...
      X