Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vuurwerk van familiebedrijf Gait Rigter: ‘Dit zie je nergens.

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Vuurwerk van familiebedrijf Gait Rigter: ‘Dit zie je nergens.

    De fietsenwinkel van familiebedrijf Gait Rigter aan de Rembrandtlaan is onder fietsend Zwolle wel bekend. Maar wist je dat Gait Rigter ook the place to be is om kwaliteitsvuurwerk te scoren. “We hebben vuurwerk voor iedereen, ook voor kleine prijsjes”, laten ze van Gait Rigter weten. “Daarbij hebben wij vuurwerk dat je echt nergens anders ziet.”


    Gillende keukenmeiden, vuurpijlen, fonteinen, cakeboxen, parades en veiligheidsartikelen zoals vuurwerkbrillen: ze hebben voor elk wat wils. Dus, wil jij er deze keer een echt knallend feest van maken of een heuse vuurwerkshow geven voor de hele buurt? Dan moet je bij Vuurwerkexpert van Gait Rigter zijn.



    Vuurwerk bestellen
    Het team van Gait Rigter heeft dit jaar weer een uitgebreide selectie van nieuw vuurwerk voor je samengesteld. Ook hebben ze dit seizoen weer de meest complete vuurwerkpakketten, het leukste kindervuurwerk en de hardste knallers uitgezocht. Online kun je het gehele assortiment vuurwerk bekijken en gelijk je bestelling plaatsen. Er is van vrijwel ieder product een demo beschikbaar, dus zo weet je precies of je waar voor je geld krijgt. Ideaal!

    Wil je liever even in het echt zien wat voor vuurwerk ze hebben? Kan ook! Bij Gait Rigter hebben ze een heuse showroom met een groot en afwisselend assortiment. Hier kun je alles rustig bekijken, vragen stellen over het vuurwerk en daarna gelijk je bestelling plaatsen als je een mooie samenstelling hebt gemaakt.



    Vuurwerkaanbiedingen
    Wil je dit jaar wel graag wat vuurwerk afsteken, maar niet al te veel uitgeven? Dan zit je ook helemaal goed bij de Vuurwerkexpert van Gait Rigter. Kijk maar eens op de website: het regent hier vuurwerkacties . Peter: “We hebben dit jaar weer heel veel leuke vuurwerkaanbiedingen.”



    Afhalen
    In de laatste weken van 2018 kun je in de showroom je bestelling plaatsen en het assortiment bekijken. Op 28, 29 en 31 december ligt dan al je bestelde vuurwerk klaar bij Gait Rigter in de winkel. Daarnaast kun je op deze drie dagen ook nog terecht voor de losse verkoop van vuurwerk. Wij wensen iedereen een knallend 2019 toe!

    Op de volgende dagen kun je je bestelling ophalen of een nieuwe bestelling plaatsen en direct meenemen:

    Vrijdag 28 december van 08.00 – 18.00 uur
    Zaterdag 29 december van 09.00 – 17.00 uur
    Maandag 31 december van 08.00 – 17.00 uur

    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Ik kwam er jaren geleden als kind met mn pa wel af en toe. Mooie showroom met veel personeel, maar qua collectie veel al proline enzo. Uiteindelijk wijk je als vuurwerkgek toch na verloop van tijd uit naar winkels met merken zoals bijvoorbeeld wolff, evolution en pangu.

    Comment


      #3
      Leuk artikel! Meer van dit graag!
      16e jaar op vuurwerkcrew!!

      Comment

      Working...
      X