Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Schadebedrag vuurwerk in Arnhem gehalveerd.

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Schadebedrag vuurwerk in Arnhem gehalveerd.

    ARNHEM - Het vieren van de jaarwisseling heeft in Arnhem voor het vierde jaar op rij minder schade aangericht. De afgelopen jaarwisseling is voor 5.400 euro aan straatmeubilair vernield. Dat is een halvering ten opzichte van het jaar daarvoor.

    In de Gelderse hoofdstad werden tijdens de afgelopen jaarwisseling acht verkeersborden en acht vuilnisbakken opgeblazen met zwaar vuurwerk. Ook zijn er enkele plantsoenen vernield. Dat valt in het niet bij de oudejaarsnachten van 2013 en 2014, waarin schade aan vele tientallen containers, vuilnisbakken, speeltoestellen en plantsoenen werd toegebracht.

    Na 2014 (31.150 euro) nam de vuurwerkschade in Arnhem ieder jaar verder af. Ten opzichte van de voorlaatste jaarwisseling is zelfs sprake van een ruime halvering: van 12.700 naar 5.400 euro. De gemeente Arnhem heeft geen verklaring voor het feit dat vuurwerkbezitters en feestvierders zich beter lijken te gaan gedragen. ,,Wij hebben al jarenlang hetzelfde beleid. Wij hebben geen veranderingen doorgevoerd. Misschien heeft het slechte weer een rol gespeeld'', zegt een woordvoerder.

    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Misschien is het doorgedrongen tot een paar imbecielen dat slopen niet bijdraagd aan behoud van onze traditie?
    Ook bekend als Vuurwerk Nederland!

    Comment


      #3
      en het zoveelste bericht van minder schade dit jaar.

      Comment


        #4
        Inderdaad, mooi om te zien hoor. Zijn wel keiharde cijfers dit.
        Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

        Comment

        Working...
        X