Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Arnhemmer met vuurwerkbom in huis zit nog altijd vast

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Arnhemmer met vuurwerkbom in huis zit nog altijd vast

    ARNHEM - De 26-jarige Arnhemse verdachte die 100 tot 150 kilogram vuurwerk en een vuurwerkbom op zijn bovenwoning aan de Klarendalseweg in Arnhem had opgeslagen, zit nog vast. Dat laat de politie desgevraagd weten.

    Hoe de man aan het illegaal vuurwerk is gekomen, is nog onderdeel van politieonderzoek. ,,Gelet op de grote hoeveelheid vuurwerk die we hebben aangetroffen, kan het bijna niet anders dan dat de verdachte hulp heeft gehad bij het invoeren van het vuurwerk. We sluiten meer aanhoudingen in deze zaak dan ook niet uit'', zegt politiewoordvoerder Paul Koetsier.

    Biljoen
    Het onderzoek naar de illegale opslag van vuurwerk begon met een melding van vuurwerkoverlast bij landgoed Biljoen in Velp. De informatie van de melder leidde de politie vorige week woensdagmiddag naar het appartement boven restaurant Sugar Hill aan de Klarendalseweg.

    Nadat de politie de dozen met legaal en illegaal vuurwerk in beslag had genomen, troffen agenten de vuurwerkbom aan. Hierop is de buurt rondom de bovenwoning geëvacueerd en de Explosieven Opruimingsdienst ingeschakeld. Het explosief is later op de avond onschadelijk gemaakt.

    Bron
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:
Working...
X