Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Gratis kaartje nodig voor mooie plek Kindervuurwerkshow

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Gratis kaartje nodig voor mooie plek Kindervuurwerkshow

    Wie in Rotterdam vanaf een mooie plek naar het eerste Nationale Kinder Vuurwerk ooit wil kijken, moet zich registreren. Alleen met een gratis kaartje LINK zijn kinderen en hun ouders welkom op het evenemententerrein op de Wilheminapier om naar de vuurwerkshow in de vroege avond te kijken.

    ,,We willen een idee krijgen hoeveel mensen komen’’, zegt Klaas Rohde van de organisatie van het Nationale Kinder Vuurwerk. Op het terrein aan de Holland Amerikakade is er muziek en warme chocolademelk, voor wie zelf een mok meeneemt. De mok moet ook weer mee terug naar huis, zodat kinderen zich bewust worden hoe ze de stad schoon kunnen houden.

    Het terrein opent om 18 uur de deuren. Het vuurwerk gaat om 19 uur de lucht in. ,,We willen dat ze kunnen opgroeien met een nieuwe traditie: samen naar een mooie groot spektakel kijken voor de jaarwisseling.’’ De show duurt tien minuten.

    Het vuurwerk schiet de lucht in vanaf een drijvend ponton bij de Erasmusbrug. Het vuurwerk om klokslag 12 uur wordt vanaf de brug afgestoken. ,,Het belooft een kleurrijk spektakel te worden, zonder al te veel luide knallen. Op een fantastische plek, mooi op het water. Je hebt ook goed zicht vanaf het Willemsplein, bij Spido. Dit is geen evenemententerrein en daarvoor hoef je je niet te registreren.’’

    Het eerste Nationale Kinder Vuurwerk is voor kinderen die om twaalf uur in bed liggen, maar ook voor wie dan wakker is. ,,Ouders willen niet altijd na twaalf uur nog over straat met hun kinderen. Kort na 19 uur is dat geen probleem.’’ De organisatie waarschuwt dat er weinig parkeerplekken in de buurt van het vuurwerk zijn. ,,Maar de metro rijdt.’’

    Bron
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Als de kaartjes gratis zijn dan zullen er alsnog veel mensen zijn die op het laatste moment beslissen om niet te komen omdat ze toch niets hebben betaald voor het kaartje.

    Comment

    Working...
    X