Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Acht kopers illegaal vuurwerk aangehouden bij controle in buitengebied

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Acht kopers illegaal vuurwerk aangehouden bij controle in buitengebied

    ROOSENDAAL/RUCPHEN - De acht mensen die vrijdag aangehouden zijn bij een vuurwerkcontrole in het buitengebied van Roosendaal en Rucphen zijn allemaal kopers van illegaal vuurwerk. Dat meldt de politie.
    Bij de actie werd zo’n 91 kilo vuurwerk in beslag genomen. De Nederlandse en Belgische politie werkten bij de controle samen met handhavers van de gemeenten Roosendaal en Rucphen. Er werd op verschillende plekken in het grensgebied gecontroleerd. De acht kopers van illegaal vuurwerk die tegen de lamp liepen zijn aangehouden en hun vuurwerk is in beslag genomen. De aangehouden personen zijn: een 36-jarige man uit Bergen op Zoom, een 32-jarige man uit Tholen, een 40-jarige man uit Berkel en Rodenrijs, een 36-jarige man uit Halsteren, een 22-jarige man uit Roosendaal, een 54-jarige man uit Scharendijke, een 46-jarige man uit Zierikzee en een 47-jarige vrouw uit Achtmaal.

    Veiligheid
    Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal over de actie: ‘Ik ben blij dat deze grensoverschrijdende samenwerking dit resultaat heeft gehad. We willen de veiligheid van onze inwoners waarborgen. Deze gezamenlijke actie draagt daartoe bij.’

    Bron
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

    #2
    Tja, dit is naar mijn idee een kansloze controle geweest. Ten eerste is 91 kilo verdeeld over 8 overtreders niet bepaald veel, dus om daar nu over te pochen. En kijkend naar de foto is het ook nog eens grotendeels legaal vuurwerk. Wie pak je nu eigenlijk aan? Een paar niet al te snuggere (gezien de datum) vuurwerkconsumenten die in België goedkoper uit dacht te zijn. Maar gezien de datum van koop is het doel zeer waarschijnlijk dit af te steken tijdens oud en nieuw, dus wat schiet je hier nu mee op?

    Dat terwijl er massa's illegaal vuurwerk dagelijks per post van Oostblokkië binnen komt. Belgisch vuurwerk is niet het probleem eind december.

    Comment


      #3
      Veiligheid van onze inwoners hou toch op

      Comment


        #4
        Was al gepost check dat zeer gevaarlijke wolf pakketje

        Comment


          #5
          Oorspronkelijk geplaatst door aasamember Bekijk bericht
          Was al gepost check dat zeer gevaarlijke wolf pakketje
          http://forum.vuurwerkcrew.nl/showthr...8-aanhoudingen
          pff gevolgen zijn niet te overzien als je dat wolfpakketje in de straat afsteekt.
          Typish gevalletje eod bellen en onschadelijk maken.

          Comment

          Working...
          X