Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Van Herwijnen: "Vuurwerk hoeft niet gevaarlijk te zijn"

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Van Herwijnen: "Vuurwerk hoeft niet gevaarlijk te zijn"

    Van Herwijnen: "Vuurwerk hoeft niet gevaarlijk te zijn"

    Het zijn drukke dagen voor Dennie van Herwijnen. Op 19 december organiseert hij voor de 21e keer de traditionele vuurwerkshow bij de Dobbeplas. Dit jaar bestaat de show uit zo'n 35 items waarbij er 28 nieuw zijn in het assortiment. Het belooft weer een fraaie show te worden met de crème-de-la-crème op het gebied van vuurwerk met een spetterende finale, mogelijk gemaakt door ZFM, en Bella Torino. Ook de traditionele oliebollen van Jongerius zullen deze avond niet ontbreken.

    Zoetermeer - Dennie weet waar haar hij over praat. Eind mei bezocht hij samen met een aantal collega-verkooppunten zes verschillende knal- en siervuurwerkfabrieken in China. Dennie: "Een interessante reis waarbij je ter plekke de soorten kunt zien en waarbij we met onze leverancier mee mochten denken over nieuwe artikelen voor volgend jaar. Een bijzondere en leerzame reis." Ook in Nederland heeft Dennie gedurende het afgelopen jaar verschillende demo's van leveranciers bezocht. "We kennen onze klanten en weten wat ze willen op vuurwerkgebied. Daar zoeken wij elke keer mooie nieuwe artikelen bij." Artikelen die men op Facebook, de website www.vuurwerkzoetermeer.nl en tijdens de vuurwerkshow op 19 december alvast kan bekijken. Er zitten spraakmakende namen bij. Wat dacht u van 'Intimidator, Pyro-Psycho of Tante Rikie's Kruittuintje'. Ook is er een speciaal assortiment showboxen waarmee je je eigen vuurwerkshow creëert. Van Herwijnen ziet een stijgende lijn in de vuurwerk effecten. "Ze worden elk jaar mooier en specialer met vollere uitwerkingen." Van Herwijnen hecht veel waarde aan voorlichting en veiligheid. Zo adviseert hij iedereen om bij het afsteken buiten een speciale vuurwerkbril te dragen. Op 21 december geeft hij zelfs speciale vuurwerkvoorlichting op basisschool de Waterlelie. Dennie: "Vuurwerk hoeft niet gevaarlijk te zijn als je voorzichtig bent en je aan de regels houdt."

    Streekbladzoetermeer.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Zoetermeer. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Zoetermeer en omgeving huis-aan-huis verschijnt.


Working...
X