Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Deze attractieparken omarmen de winter met lichtjes en extra entertainment

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Deze attractieparken omarmen de winter met lichtjes en extra entertainment



    Natuurlijk: de Winter Efteling
    KAATSHEUVEL - Winterse kou en sneeuw, geen reden voor De Efteling om de toegangspoorten te sluiten. Al jaren omarmt het populaire park de wintermaanden met knapperende vuurtjes, warme chocolademelk en extra sfeervolle verlichting. Sprookjes bestaan ook in de winter! Van 14 november 2016 tot en met 31 januari 2017 is het park dagelijks open en kun je behalve de waterattracties Piraña en De Vliegende Hollander alle attracties bezoeken. En er zijn leuke winterse extra's, zoals de langlaufbaan 't Hijgend Hert en een overdekt IJspaleis met een sneeuwglijbaan en een ijsbaan. Winterpret, die natuurlijk beloond wordt met warme heerlijkheden als soep, wafels en chocolademelk. In de weekenden en in de kerstvakantie eindigt het bezoek aan de Winter Efteling met de acrobatenshow Het Winterlicht in het entreegebouw.

    Een winters sprookje over de grens
    BRÜHL, DUITSLAND - Een ware Wintertraum belooft het Duitse attractiepark Phantasialand haar bezoekers deze donkere wintermaanden, van 19 november 2016 tot en met 15 januari 2017. Elke dag licht het park op met een feestelijk vuurwerk en de hele dag door staan er in de verschillende themagebieden winterse shows op het programma. Droom weg bij wervelende ijsdansers die een winterse show opvoeren op populaire kerstmuziek en kijk toe hoe alles in het honderd loopt als de Kerstman er niet is in een vrolijke acrobatenshow. Natuurlijk is het wintersprookje niet compleet zonder een kerstboom en een rondje op de schaats. Phantasialand doet er alles aan om de somberheid van de donkere dagen van je af te schudden! En anders lukt dat wel in de supersnelle achtbaan Taron in het nieuwe themagebied Klugheim...

    Winterpret in overdekt Toverland
    SEVENUM - In de wintermaanden staan bezoekers ook bij Toverland niet voor een dichte deur. Het Land van Toos en de Magic Forest, de twee overdekte themagebieden, zijn de hele winter geopend. Tijdens de kerstvakantie is ook Troy Area geopend en kun je dus ook in de houten achtbaan Troy! Van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 viert Toverland de Magische Winterweken met extra entertainment en op Eerste en Tweede Kerstdag kun je een bezoek combineren met een kerstbrunch of kerstbuffet.

    Parade van lichtjes in Slagharen
    SLAGHAREN - Attractiepark Slagharen heeft een duidelijke remedie tegen de winterse somberheid: licht! Met een parade van duizenden lichtjes is het park iedere dag in volle winterse feeststemming. Van 6 oktober 2016 tot en met 8 januari 2017 - let op: tot en met 16 december op werkdagen gesloten - is het iedere avond Miracle of Lights, met een lichtjesparade en een avondshow. Lasers, fonteinen, gekleurde lichtjes, vuurwerk, artiesten en muziek: iedere dag een spektakel. Naast Miracle of Lights zijn er meer dan dertig attracties en shows open, gelukkig ook een aantal overdekt voor de wat minder sprookjesachtige dagen.

    Voor het eerst: winter in Tivoli
    BERG EN DAL - En als laatste waagt ook Park Tivoli zich dit jaar voor het eerst aan winters vertier. De binnenspeeltuin Fun City is van 25 november 2016 tot en met 26 maart 2017, op vrijdag, zaterdag en zondag open. Kinderen vermaken zich prima met de airtrampoline, het luchtkussen en de speeltoestellen. En de ouders? Die ontspannen zich in restaurant De Wigwam met een warme appelbol of een winters soepje. Extra fijn: de toegangsprijzen van Park Tivoli zijn heel aantrekkelijk. Kinderen betalen € 5,- entree en volwassenen maar € 2,50, inclusief een kopje koffie of thee. Dan kan er nog best een extra appelbol vanaf!
    Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:
Working...
X