Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

'Aanbieden vuurwerkafval had gratis moeten zijn'

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    'Aanbieden vuurwerkafval had gratis moeten zijn'

    DUIVEN - Een handvol Duivenaren heeft na de jaarwisseling ten onrechte moeten betalen voor het afgeven van vuurwerkafval bij het aanbiedstation. Dit stelt raadslid Clemens Koning van Lokaal Alternatief.


    Koning kaartte de kwestie aan toen de politiek bijeen was om te vergaderen. Hij vertelde zijn collega's dat een lid van zijn achterban het poorttarief, 12 euro, had moeten betalen.

    'Schandelijk'
    Koning vindt deze handelwijze schandelijk omdat inwoners die straten ontdoen van de papierrommel juist moeten worden beloond. Op z'n minst had het aanbieden van vuurwerktroep gratis moeten zijn.

    Westervoort en Rijnwaarden zijn genereuzer. Beide gemeenten gaven hun inwoners 1 euro voor elke volle zak aangeboden vuurwerkafval. Zevenaar houdt het gratis.

    Huishoudelijk afval
    Milieuwethouder Henk Nijland geeft desgevraagd aan dat betalen niet had gemogen. "Maar het was wel zo dat degenen die de troep aanboden, ook ander afval bij zich hadden, zoals een matras of huishoudelijk afval. Wel is het zo dat medewerkers bezwaar gingen maken bij de leiding. Daarop heb ik ingegrepen."

    Bron
    Vuurwerkcrew.nl : Het leukste vuurwerk forum met alle info over vuurwerk!

    #2
    Typisch Nederlands
    [I][/I][B]De dwaas doet wat hij niet laten kan, de wijze laat wat hij niet doen kan.[/B]

    Comment

    Working...
    X