Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Zwaar vuurwerk in huis bejaarden Oeffelt: duizend euro voor tip die leidt naar daders

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Zwaar vuurwerk in huis bejaarden Oeffelt: duizend euro voor tip die leidt naar daders

    OEFFELT - Er is een beloning van duizend euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar degene die in de nacht van 16 op 17 juli zwaar vuurwerk naar binnen gooide bij een huis aan de Velgert in Oeffelt. Dit gebeurde rond één uur 's nachts.

    De bejaarde bewoners raakten niet gewond, maar ze schrokken enorm. De explosie zorgde voor veel schade aan de deur en in het huis.

    De politie sprak op Facebook van een 'laffe streek'. De daders zijn tot nu toe nog niet aangehouden. De duizend euro wordt beschikbaar gesteld door de bewoners van het huis.

    Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/23...ar+daders.aspx
    Attached Files

    #2
    Triest volk die zoiets doet. Mogen gerust een maandje gaan brommen wat mij betreft.

    Comment


      #3
      We kennen het hele verhaal natuurlijk niet. Maar op het moment dat een ruzie uit de hand loopt ga je alsnog niet stenen door ruiten gooien en dergelijke. En dus al helemaal niet 'zwaar' vuurwerk.

      Mafkezen

      Comment


        #4
        Of je het verhaal wel of niet kent... Het is diep en diep triest om dit bij oudere mensen te doen! Als je ruzie hebt pak je iemand op de man af, maar om dan een beetje stiekem "zwaar vuurwerk" in het holst van de nacht ergens naar binnen te gooien.... dan ben je een lafaard! En al helemaal bij weerloze ouderen!

        Comment

        Working...
        X