Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Carbid populair deze jaarwisseling

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Carbid populair deze jaarwisseling

    ASSEN -
    Drentse verkopers van carbid doen momenteel goede zaken. Ze profiteren er onder meer van dat eerder begonnen mag worden met carbidschieten dan met het afsteken van vuurwerk.

    Dat meldt RTV Drenthe. Volgens de regionale nieuwszender speelt ook mee dat de regels voor de opslag van vuurwerk strenger zijn dan die voor de opslag van carbid. Het spul mag bovendien gewoon per post worden verstuurd, mits goed verpakt.

    Randstad
    En daardoor kunnen de Drentse carbidverkopers hun waar ook makkelijk in de rest van het land slijten. Zo meldt de uitbater van een Drentse webwinkel aan RTV Drenthe dat er steeds meer vraag is naar carbid uit de Randstad.

    Carbidschieten is overigens niet zonder gevaar. Zo raakte een jongen uit Barneveld tijdens de vorige jaarwisseling zwaargewond, toen hij werd geraakt door het deksel van een melkbus.



    Bron:http://www.telegraaf.nl/binnenland/2...opulair__.html
    Je bent geen echte vent,als je niet voor vuurwerk bent.

    #2
    ''Carbidschieten is overigens niet zonder gevaar. Zo raakte een jongen uit Barneveld tijdens de vorige jaarwisseling zwaargewond, toen hij werd geraakt door het deksel van een melkbus.''

    December here we come!

    Comment


      #3
      wie schiet er dan ook met een deksel...

      Comment

      Working...
      X