Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Meldpunt Vuurwerkvrije straten in Utrecht

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Meldpunt Vuurwerkvrije straten in Utrecht

    Mja. Maar es kijken wat hier nu weer van wordt gebakken.

    Lijkt erop dat de groene rakkers liever een traditie om zeep willen helpen (wat ze al aardig mee aan de weg aan het timmeren zijn; kijk maar naar Hilversum). Enig idee of er uberhaupt nog positief nieuws over vuurwerk in het nieuws komt.

    GroenLinks en de Partij voor de Dieren in Utrecht zijn een meldpunt begonnen voor Utrechters die een straat zonder vuurwerk willen. Ze vinden dat mensen zelf moeten kunnen beslissen of ze vuurwerk en de bijkomende overlast in hun buurt accepteren.

    #2
    Het begint een eng clubje te worden dat Groenlinks en PartijvoordeDieren....

    Hier het volledige bericht (zoals in de regels van vuurwerkcrew vermeld staat):

    Meldpunt voor vuurwerkvrije straten in Utrecht

    UTRECHT - GroenLinks en de Partij voor de Dieren in Utrecht zijn een meldpunt begonnen voor Utrechters die een straat zonder vuurwerk willen. Ze vinden dat mensen zelf moeten kunnen beslissen of ze vuurwerk en de bijkomende overlast in hun buurt accepteren.

    Via de websites en Facebookpagina's van de partijen kunnen bewoners aangeven of hun straat een vuurwerkvrije zone moet worden. Dat zal niet voor de komende jaarwisseling gebeuren. Mocht er veel belangstelling zijn, dan proberen de partijen via de gemeenteraad af te dwingen dat de vuurwerkvrije zones er volgend jaar komen. De burgemeester heeft al aangegeven dat hij deze bij veel animo wil invoeren.

    De schade door vuurwerk en het opruimen van de rommel kost de gemeente Utrecht jaarlijks ruim 100.000 euro.

    Comment


      #3
      Volgend jaar kunnen we een roman gaan schrijven als die gasten zo bezig blijven: "Oud en nieuw: hoe één partij het einde van een traditie betekende"
      Gekke beelden zien? HC Fireworks op Youtube.

      Comment

      Working...
      X