Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

'Siervuurwerk blijft populair'

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    'Siervuurwerk blijft populair'

    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:	meindertsma.jpg
Vertoningen:1
Grootte:48,3 KB
ID:	1610305

    KAPEL-AVEZAATH - Op een strategische plaats vlakbij de A15 in Kapel-Avezaath is Meindertsma Vuurwerk gevestigd. Ieder jaar weet deze vuurwerkverkoper veel aandacht te trekken door buiten enkele blikvangers te plaatsen. Niet dat het echt nodig is, want eigenaar kent in de zeven jaar dat hij zijn vuurwerk verkoop al een hele schare aan vaste klanten. En dat worden er ieder jaar meer.

    Frank Meindertsma is nu nog bezig met de voorverkoop. Het afhalen van de bestelde pakketten en het kopen van het echte vuurwerk start vrijdag 28 december om 9.00 uur. De voorverkoop zowel in de vuurwerkwinkel als op internet loopt lekker door en er is dit jaar zeker gemiddeld meer vuurwerk besteld als in voorgaande jaren. In zeven jaar tijd is de verkoop ieder jaar wel gestegen.
    Frank vertelt graag over zijn vuurwerk: ,,Vorig jaar deden we mee met de landelijke trend. We verkochten per persoon wel minder, maar er kwamen meer personen vuurwerk kopen. Daarom eindigden we toch weer in de plus uit. Zoals het er nu naar uitziet, wordt er dit jaar absoluut niet bezuinigd op het vuurwerk en gaat er weer heel wat moois de lucht in.''

    Hij wijst op de nieuwe trend waarmee siervuurwerk onderling gekoppeld kan worden. Diverse dozen met shots kunnen in een moeite aangestoken worden om vervolgens ieder op zijn beurt de lucht in te gaan. Het kwaliteitsvuurwerk van Pro-Line, waar hij dealer van is, verkoopt ze onder de noemer kilo-toppers. Ook het tax-free vuurwerk, waarop de btw de korting is, doet het goed in de voorverkoop. De criss-cross en salvo cabs zijn duidelijk populair. Naast Pro-Line heeft Meindertsma ook vuurwerk van Ferro in huis.

    En wie lang komt om vuurwerk op te halen, kan dan net zo goed ook even een veiligheidsbril, wat aansteeklonten, vuurwerkstandaard en een fingerlighter meenemen. Allemaal voor de veiligheid, waarmee veel onnodig leed kan worden voorkomen.

    Frank: ,,Het is hier makkelijk af te halen. De vier dames van de verkoop onder leiding van Astrid weten alles van vuurwerk af en de auto kun je recht voor de deur parkeren. We kijken niet op van een klant die voor een groot bedrag aan vuurwerk inkoopt. En dan kunnen het knallers zijn, maar ook het mooiste siervuurwerk uit onze collectie. Er zit voor iedereen wel wat tussen.''
    Meindertsma Vuurwerk, Zoelensestraat 39-01, Kapel-Avezaath of www.meindertsmavuurwerk.nl.

    Bron
    Vuurwerkcrew.nl : Het leukste vuurwerk forum met alle info over vuurwerk!

    #2
    Siervuurwerk blijft populair... en dan een GIGA NITRAATBOMTERRORISTENKLAPPERRR OP DE FOTO JONGUHHHH

    Comment


      #3
      Oorspronkelijk geplaatst door ylke Bekijk bericht
      Naast Pro-Line heeft Meindertsma ook vuurwerk van Ferro in huis.
      Nou ben er maar trots op...

      Comment


        #4
        Hij wijst op de nieuwe trend waarmee siervuurwerk onderling gekoppeld kan worden. Diverse dozen met shots kunnen in een moeite aangestoken worden om vervolgens ieder op zijn beurt de lucht in te gaan.

        Lijkt me een leuke zaak maaruhh,hier mag een vw verkoper dus niet op wijzen!!

        Misschien even uit de startpost halen?
        Laatst aangepast door red thunder; 10 February 2013, 02:50.
        Zeg niet alles wat je weet,maar weet wat je zegt...

        Comment

        Working...
        X