Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

WUZmail: Vuurwerkellende

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    WUZmail: Vuurwerkellende

    AMSTERDAM -
    Ondanks de kans op vuurwerkdoden ziet de Stichting Maatschappij Veiligheid en Politie een totaalverbod op vuurwerk niet zitten, omdat er geen draagvlak voor is onder de bevolking. Tonny Groeneveld: "Welke gemeente in Nederland heeft de moed om individueel gebruik van vuurwerk te verbieden?" Reageer.

    Tonny Groeneveld, Harderwijk:
    Welke gemeente in Nederland heeft de moed om individueel gebruik van vuurwerk te verbieden. Waarom niet op één bepaalde en geschikte plek in stad of dorp een mooie vuurwerkshow te organiseren.
    Dit uiteraard aangeboden door de gemeentes. Meer veiligheid, sociaal bijeenkomen en veel minder overlast voor o.a. vogels en honden.


    Bron:http://www.telegraaf.nl/watuzegt/211...ellende__.html
    Je bent geen echte vent,als je niet voor vuurwerk bent.

    #2
    En weer beginnen we van voor af aan ik word zo moe van dit soort figuren.
    Enjoy dont destroy i love fireworks

    Comment


      #3
      Echt hoe komen ze er op *kans op vuurwerk doden* en volgens mij zien die gasten van de telegraaf het liefste een verbod.Echt alles wat over vuurwerk gaat grijpt die krant aan in negatieve zin.
      Je bent geen echte vent,als je niet voor vuurwerk bent.

      Comment


        #4
        zielige figuren zijn t

        Comment


          #5
          Het is in dit land altijd zo jammer dat er naar "minderheden" geluisterd wordt. Overgrote deel heft plezier en lol en een klein deel vind het vervelend. Jammer dan voor die paar mensen. We kunnen tegemoet komen met hard optreden tegen illegaal vuurwerk, vandalisme en opslag maar verder moeten ze ook niet doorzagen.

          Comment

          Working...
          X