Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Zwaar vuurwerk beschadigt huizen en auto’s

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Zwaar vuurwerk beschadigt huizen en auto’s

    Politie Zuid-Holland Zuid:

    Dordrecht • Zwaar vuurwerk heeft op 21 december de ruitjes van een aantal woningen aan de Johannes Spaanstraat en twee auto’s beschadigd. Rond 21.20 uur klonk een harde knal en was een blauwe rookwolk te zien.

    Agenten waren snel ter plaatse en troffen op straat kruitresten aan, maar vonden niemand meer in de omgeving. De eigenaars van de woningen en de auto’s gaan aangifte doen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

    bron: http://crime.camilleri.nl/2011/12/zw...izen-en-autos/
    [b]Niet actief[/b]

    #2
    Het zal je auto maar zijn! Nadenken is blijkbaar erg moeilijk voor dat soort lui.

    Comment


      #3
      asociale mensen serieus...

      Comment


        #4
        Blijf het jammer vinden dat dit soort mensen uberhoud bestaan. Zielepoten:S

        Wat voor soort vuurwerk kan dit geweest zijn dan? (Soort als in welk product, nog nooit blauwe rook knallers gehoord/gezien)
        Website: https://www.rfgfireworks.nl

        Comment


          #5
          blauwe rook? wat?

          Maargoed, als ik maar aanneem dat de rest van het bericht wel klopt, wat een enorme *****streek. Het zal inderdaad je huis of je auto maar zijn pfff.
          When you stand for nothing, you fall for anything.

          Comment


            #6
            Ook wel eens meegemaakt dat na de nieuwjaarsnacht auto's onder het stof lagen. Kunnen de eigenaren van auto's wel zeuren, maar waar moet je anders je vuurwerk afsteken dan?

            Overigens zie ik hier nergens dat het om vandalisme gaat. Dat vullen de mensen zelf in op basis van dit artikel. Op basis waarvan denken mensen te interpreteren dat dit bewust is gedaan? Het kan net zo goed een ongeluk zijn geweest.

            Ook zie je dat mensen in de stad ook overal maar auto's parkeren. Nogal wiedes dat er wel eens iets kapot kan gaan. Het hoort erbij. Net als takken die van de bomen omlaag komen bij een storm en op de autoraam landen.

            Ongelukken gebeuren nu eenmaal. Ondanks de illusie van de maakbare samenleving zal dat altijd zo blijven ook. Het hoort nu eenmaal bij het mens-zijn.

            Comment

            Working...
            X