Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vuurwerk afgestoken in bejaardentehuis Bernissesteijn

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Vuurwerk afgestoken in bejaardentehuis Bernissesteijn

    De politie doet onderzoek nadat vrijdag op zaterdagnacht vuurwerk is afgestoken in bejaardentehuis Bernissesteijn aan de Driesprong 1 in Zuidland. Hierbij is alleen materiele schade ontstaan.

    Rond 01.15 uur hoorden medewerkers een enorme knal. Er bleek vuurwerk te zijn afgestoken in de zij-ingang van het bejaardentehuis. Drie deuren raakten ontzet en er is schade ontstaan aan de muren. De bewoners hebben nauwelijks iets gemerkt.

    De politie neemt de zaak zeer hoog op. Het opslaan en afsteken van- en experimenteren met (illegaal) vuurwerk veroorzaakt niet alleen overlast, maar is ook zeer gevaarlijk. De forensische opsporing is daarom direct een sporenonderzoek begonnen en agenten zijn een buurtonderzoek gestart.

    bron

    #2
    Dit is diezelfde lekkere gemeente waar jongeren uit verveling een vreugdevuur stoken en het rellen wordt als de ME op kom draven om het vuurtje uit te maken.

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er veel verveling is en er flink wat alcohol wordt gebruikt. Het ligt hoofdzakelijk niet aan het vuurwerk dat afgestoken wordt, maar aan middelenmisbruik en verveling. Aldus hulpverleners uit die regio.

    Comment

    Working...
    X