Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Deur politiebureau opgeblazen

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Deur politiebureau opgeblazen

    Deur politiebureau opgeblazen

    KAPELLE - Vandalen hebben de afgelopen nacht met vuurwerk de voordeur van het politiebureau in het Zeeuwse Kapelle opgeblazen.

    Het glas en andere delen van de voordeur belandden volgens de politie ,,halverwege het bureau''. Het kozijn van de deur is compleet verbogen en ook ontstond een gat in een binnendeur. Het bureau was gesloten toen het gebeurde. De politie is nog op zoek naar de daders. Het schadebedrag is nog niet bekend. (ANP)

    Bron: Ad.nl

    #2
    Beloning voor gouden tip opblazen voordeur politiebureau

    KAPELLE – De gemeente Kapelle looft een beloning van 1.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders van het opblazen van de voordeur van het politiebureau in Kapelle.In de nacht van donderdag op vrijdag werd de glazen voordeur van de politiepost aan het Kerkplein in Kapelle opgeblazen met een vuurwerk- en verfbom. De explosie zorgde voor een schade van 15.000 euro. De deursponningen werden volledig verbogen en het hele kantoor zit onder de verf. De schade wordt geschat op 15.000 euro.

    Eigenaar

    De politie huurt de ruimte van de gemeente Kapelle. Als huisbaas draait de gemeente op voor de schade. De gemeente gaat er vanuit dat het om een gerichte actie gaat van de dader(s).

    Bron : http://www.omroepzeeland.nl/138189/2...tiebureau.html
    Vuurwerk doet de duivels dansen

    Comment


      #3
      Ha. daar gaat een explosief van denk ik rond de 15 euro en daar 15000 voor betalen

      Comment

      Working...
      X