Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Ludieke advertentie "Stichting Vuurwerk"

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Ludieke advertentie "Stichting Vuurwerk"

    Een ludieke advertentie van de "Stichting Vuurwerk"

    Stichting Vuurwerk waarschuwt voor verleidelijk vuurwerk op 1 januari!
    Stichting Vuurwerk heeft in een onderzoek naar veilig en goed vuurwerk een opvallende uitkomst in de pers laten verschijnen. In een landelijk onderzoek bleek dat het beste vuurwerk verzameld zat in het zogeheten pakket: Grotesque New Year Special. Woordvoerder R. Acket maakte maandag jongstleden in de Telegraaf bekend dat het pakket van leverancier PT Events om diverse redenen tot beste koop werd geprezen. Het totaalplaatje dat pakket Grotesque biedt troeft de concurrentie vooral af op veelzijdigheid aan spektakel.

    Zaterdag 1 januari kan men de pakketten afhalen op de tiende verdieping van de Maassilo in Rotterdam. Vanaf 21uur zal er voldoende vuurwerk zijn voor iedereen. Er wordt tijdens deze avond in Factory010 eveneens een groot scala aan shows gepresenteerd om de bezoekers te overtuigen van de kwaliteit. De samenstelling van het pakket Grotesque is door Vuurwerk niet voor niets geprezen tot Beste Koop 2011!

    Veelzijdige samenstelling scoort hoog in pakket Grotesque “New Year Special”
    Om te beginnen treft men in het pakket een fabuleuze sierfontein aan genaamd Jip Deluxe. Deze krachtige fontein is ideaal bevonden om uw nieuwjaarsnacht goed, maar vooral veilig te beginnen. Verwacht van dit eerste stukje vuurwerk een felle, krachtige fontein, landelijk geprezen door de prachtige kleurencombinaties. U zult meteen in de juiste sfeer komen.

    Wanneer u tussen de overheerlijke Nieuwjaarshapjes bent aangekomen aan het tweede stuk zult u een grensverleggende collectie vuurpijlen tegen komen. Deze kwaliteitspijlen gaan tot voorbij “The Next Level”! Op verzoek nu ook in pakket Grotesque! Ernesto vs Bastian. De veelomvattende naam die de fabrikant gaf aan zijn mooiste serie pijlen. Deze lange afstand raketten nemen u mee op reis terwijl u ondertussen geniet van de euforische kracht waarmee het vuurwerk de hemel bereikt. Een absoluut hoogtepunt in het toch al zo mooie pakket Grotesque!

    Het klapstuk van de avond!!!
    Uiteindelijk zult u zien dat de serie Ernesto vs Bastian pijlen slechts een opwarmer was, hetzij van hoge kwaliteit. Kwaliteit krijgt echter pas naam wanneer u het klapstuk van de avond ontsteekt. Deze honderdduizend klapper van mortiergranaten heeft zoveel kracht in zich dat het de hele wereld over gaat als succesnummer. Zelf de Aziaten, die doorgaans hoogstaand vuurwerk fabriceren, zijn hier wel even stil van. Het komt namelijk van Nederlandse bodem en heet Menno de Jong. Vuurwerk is vuurwerk, maar Menno de Jong overtreft alle omschrijvingen van mooi vuurwerk. Wie nog nooit van Menno de Jong gehoord heeft staat waarschijnlijk iedere jaarwisseling nog met die rampzalige sterretjes te knoeien. Meer informatie over de klapper van de avond vind je op ptevents.nl, een uitgebreide productomschrijving zal misschien antwoord geven op uw vragen.. Grotesque fabrikant PT Events is erg blij met Menno de Jong in haar samenstelling. ,,We verwachten met deze samenstelling heel veel pakketten te verkopen. De vraag ernaar stijgt zeer snel, maar we beloven vraag en aanbod in balans te kunnen houden”, aldus Ram Boon en Patrick pijnenburg van PT Events. ,,Volgens Vuurwerk hebben we door de juiste balans iets unieks aan te bieden bij de mensen, dus ja, wij zijn trots het beste vuurwerk te mogen presenteren op 1 Januari 2011”, voegen de mannen nog toe in een reactie op hun prijswinnend pakket.

    Geheimzinnige ster ook in vuurwerkpakket Grotesque
    PT Events heeft er dit keer voor gekozen om ook nog een verrassingselement in het pakket te stoppen, uit het grote aanbod van spetterende sterretjes heeft PT er één weten te strikken waarvan de naam zelfs nog verzonnen moet worden. Een aantal zaken die PT ons al wel kon vertellen, “Deze ster spettert flinke vonken en gaat erg lang mee, wel enigzins op afstand blijven anders is de kans groot dat de vonken je letterlijk en figuurlijk zullen raken”, aldus PT.

    Hoogstaand vuurwerk, de standaardwaarde van Grotesque
    Natuurlijk vindt u verder in het pakket nog een aantal onvervalste voetzoekers en gillende keukenmeiden. De daadkracht van deze knallers zit hem in de passie. Wanneer u deze knallers hebt ontstoken, zult u zelf al snel aangestoken worden en uw voetjes op de dansvloer kunnen zoeken. De standaard aanwezigheid van Artento Divini, ook wel wervelende vlinderbloem genoemd. Ram, een meedogenloos stuk explosief uit de Nederlandse springstoffabriek en natuurlijk Pascal S, alias de Flower Tower ExtraLarge! Veiligheid voorop in Grotesque. Vanzelfsprekend krijgt u de aansteeklont van Mc Me’s gratis aangereikt om de nacht veilig door te komen.

    Kijk uit met vuurwerk! Kies voor het veilige pakket Grotesque en u zult er geen spijt van krijgen!
    Laat u niet in de war brengen door de aanbieders van goedkoop of gratis vuurwerk. U zult van een koude kermis thuis komen. Bent u net als vele anderen geïnteresseerd in dit luxe vuurwerkpakket genaamd Grotesque? U koopt al een pakket voor slechts € 25,75 En mocht u na dit onvervalste stuk promotie en de prijswinnende status van Vuurwerk’s Beste Koop! nòg twijfelen? Dan heeft PT Events op de demonstratieavond zelf(01-01-2011) wellicht nog wel wat pakketten achter gehouden. Deze gaan uiteraard wel voor een meerprijs over de toonbank, namelijk € 32,50. Mocht u uw pakketten rechtstreeks bij de leverancier willen kopen dan kan dit op de website www.ptevents.nl Even inschrijven en je geniet gelijk van een kleine korting, in deze tijd zeker iets om over na te denken.

    Stichting Vuurwerk heeft in een onderzoek naar veilig en goed vuurwerk een opvallende uitkomst in de pers laten verschijnen. In een landelijk onderzoek bleek dat het beste vuurwerk verzameld zat in het zogeheten pakket: Grotesque New Year Special.

    #2
    wie of wat is Stichting Vuurwerk?? Nog noooooit van gehoord
    [URL]WWW.PYROWORLD.NL[/URL] PW op YT: [URL]http://www.youtube.com/user/pyroworldwebsite[/URL] subscribe!

    Comment


      #3
      Het heeft trouwens totaal niks met vuurwerk te maken.. Behalve dat men de termen ( veel al verkeerd ook nog eens) gebruikt.. Het is een promotionele campange voor een dance event.. Dus wat doet het hier op dit forum?
      [URL]WWW.PYROWORLD.NL[/URL] PW op YT: [URL]http://www.youtube.com/user/pyroworldwebsite[/URL] subscribe!

      Comment


        #4
        Staat ook echt weer een belachelijke hoeveelheid rotzooi in dit artikel '100.000 klapper van mortier granaten', 'zelfs de Aziaten, die doorgaans hoogstaand vuurwerk fabriceren' en ga nog maar even door. (Aziaten produceren overigens véél vuurwerk, maar hoogstaand? dacht het niet, daar moet je toch echt voor naar Europa)

        Comment

        Working...
        X