Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Verdachten oud en nieuw supersnel berecht

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Verdachten oud en nieuw supersnel berecht

    ROTTERDAM - Vijf personen die zich tijdens de jaarwisseling hebben misdragen, komen zaterdag al voor de rechter in Rotterdam. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt een man ervan dat hij opzettelijk vuurwerk naar een ME'er heeft gegooid.

    Twee zouden een agent of een beveiliger hebben beledigd en bedreigd en een vierde zou stenen naar een gebouw hebben gegooid. De vijfde verdachte persoon wilde met een vals paspoort Nederland verlaten.

    Rotterdam is een van de van de vier grote steden waar dit zogenaamde supersnelrecht wordt toegepast. In Amsterdam, Den Haag en Utrecht komen de 'nieuwjaarshooligans' pas maandag voor de rechter.

    Het OM in Rotterdam heeft op nieuwjaarsdag gewerkt om de zaken voor te bereiden. In totaal verrichtte de politie in de regio Rotterdam tijdens oud en nieuw 157 arrestaties, vooral voor geweldpleging, illegaal vuurwerk en vernielingen.
    © ANP

    #2
    Vindt het maar een raar bericht, eerst praten ze over 5 personen, daarna zeggen ze dat er 2 een agent hebben staan beledigen, dan slaan ze de 3e over en de 4e gooit stenen. De 5e wil het land verlaten. Die 5e vind ik geen hooligan. Als hij weg wil, en hij heeft geen straf open staan, laat hem dan lekker gaan.
    Guess who's back?

    Comment

    Working...
    X