Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

TMF radio zender

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    TMF radio zender

    de nieuwe zender van TMF ( radio) ja nu op de radio ook. heeft toe net zag ik 4x 100.000 klapper afgestoken. ze werden onstoken door alib net precies om 12 uur smiddags. in staphorst .. zag er wel grappig uit alleen jammer dat de laatste eindbom niet afging ..

    #2
    En nu willen ze Ali B ook nog gaan vervolgen, hij heeft zijn excusses al aangeboden.

    Comment


      #3
      ja Waarom: omdat het natuurlijk illegaal was.
      maar ook omdat er op dat zelfde moment 100 meter verder op, een begravenis aan de gang was van een overleden jongen van 19 jaar..

      Comment


        #4
        Las dat dat ook niet waar was en dat dat verzonnen was door burgemeester, politie etc om zo TMF en Ali B de schuld in de schoenen te kunnen schuiven. Stond ook in dat TMF zich in dat geval nog beraadde op stappen tegen de burgemeester te ondernemen wegens laster.

        Comment


          #5
          Ja, lekker vaag allemaal weer. Hopelijk komt er een keer duidelijkheid, maar vind sowieso niet dat TMF zoiets kan maken. Als zij het kunnen, kan iederen het toch zomaar even doen?

          Comment


            #6
            Inderdaad las vanmiddag ook nog dat er 200 meter verderop een begravenis van een 19 jarige jongen bezig was dus was echt slecht ingeplanned!

            Comment


              #7
              tja ik zou er ook vanuit gaan dat TMF dat allemaal juist geregeld zou hebben om wat vuurwerk af te steken voor eventueele opening

              Comment

              Working...
              X