Petitievoorvuurwerk.nl
Pagina 37 van 43 EersteEerste ... 273536373839 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 541 t/m 555 van 645
 1. #541
  VWC-Lid maxxpower's schermafbeelding
  Geregistreerd
  15 augustus 2008
  Locatie
  Gelderland in een hutje op de heide.
  Berichten
  610
  Thanks
  1.452
  Thanked 563 Times in 233 Posts
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door emieloss Bekijk bericht
  Ik snap niet dat mensen kritiek hadden op de eindshow, ik heb er iig echt van genoten, ook van de finale.

  kritisch misschien ik heb ook zeker genoten van de gehele Zena trophy alleen ondanks vond ik de show off toch meer een kikken moment hebben.
  Enjoy dont destroy i love fireworks

 2. #542
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  3 januari 2007
  Berichten
  2.433
  Thanks
  1.513
  Thanked 1.549 Times in 718 Posts
  Bij deze nog mijn beelden, één van de velen haha.

  Spektakelshow:  Mascleta:

 3. The Following 7 Users Say Thank You to DsNL For This Useful Post:


 4. #543
  VWC-Lid Dennis74's schermafbeelding
  Geregistreerd
  27 december 2015
  Locatie
  Oost Groningen
  Berichten
  93
  Thanks
  46
  Thanked 88 Times in 40 Posts
  Hierbij mijn filmpje van de "show off"

  Laatst gewijzigd door pyrofan#1; 24 september 2017 om 23:12

 5. The Following User Says Thank You to Dennis74 For This Useful Post:


 6. #544
  Super Moderator pyrofan#1's schermafbeelding
  Geregistreerd
  22 december 2014
  Berichten
  3.912
  Thanks
  12.259
  Thanked 12.129 Times in 3.285 Posts
  Geruime tijd heb ik uitgekeken naar de Zena Trophy 2017, dat werd alsmaar meer toen ik hoorde dat ik als teamcaptain uit zou komen van team Vuurwerkcrew. Ik vind het een hele eer en na de bekendmaking van de winnaars zijn we als team meteen goed aan de slag gegaan en zo ging de voorbereiding van start. Dennis (Mind Controller), Jeffrey (Fenix96) en Bas (Bassiebal) waren de winnaars van de prijsvraag en na het bekijken van de productlijst zijn we meteen begonnen met het bespreken van ideeën. Zo begonnen we met de opbouw van de show. We waren het er allemaal over eens dat we geen fonteinen wilden gebruiken, dit omdat fonteinen kunnen zorgen voor veel rookproductie. Ook wilden we de show rustig beginnen met een mooie opening en vervolgens het tempo opbouwen naar het middenstuk om in de finale helemaal los te gaan. Zena NL en Zena BE hebben natuurlijk veel toppers, die bij het grote publiek bekend zijn. Denk hierbij aan de Zena Triumph en de Original's Finest, deze artikelen werden in veel shows geschoten tijdens de Trophy van 2015 en om die reden hebben we deze topproducten niet op onze schietlijst geplaatst. Ook waren we als team van mening dat we moesten werken met duidelijke thema's in de show, zodat het publiek en de jury die ook zouden herkennen. Al snel volgden de eerste showopzetten en met de feedback van teamleden kreeg de uiteindelijke show steeds meer vorm. Na de opening hebben we gekozen voor het thema blauw om vervolgens verder te gaan met het thema glitter willow. Dan volgt de pre-finale en uiteindelijk de F3 FINALE. Ja, je leest het goed F3. Op de productlijst stonden ook de nieuwe F3 Zena artikelen die in Polen te koop zijn (Big Chry 49sh, Brocade Crown 49sh, Crackling Chry 3.0 72sh en de Zena Salute 60sh). Inmiddels was het zondag 17 september en toen waren we te gast bij Pieter in Zena De Bunker in Baarle Hertog. Die dag hebben we het presentatiefilmpje opgenomen en ook nog even kennis gemaakt met team LVC en team Vuurwerkmuseum. Het was leuk om elkaar al even te ontmoeten. Ook heb ik die dag nog wat testen gedaan met een Cobra Firing System om tijdens de Zena Trophy goed voorbereid ten tonele te verschijnen. Uiteindelijk heb ik ook nog kennis gemaakt met Gijs van de Tabac-o-thiek, die tijdens de Trophy de begeleidend pyrotechnicus was. Kortom, een geslaagde dag. Na een voorbereiding van weken kwam uiteindelijk de volgende show tot stand:
  Naam: Zena Trophy 2017 Show Team Vuurwerkcrew.png
Bekeken: 705
Grootte: 30,7 KB

  We hadden allemaal heel veel zin in de Zena Trophy en bij aankomst heb ik even een kort rondje om de tent gelopen om me daarna te melden bij de crewpost. Alle teams verzamelden daar en konden niet wachten om aan de slag te gaan. We hadden schietveld 5 (voorste veld) tot onze beschikking en na uitleg van Gijs en onder toeziend oog van Pieter en Luuk konden we dan eindelijk beginnen.  Het bevestigen van de ontstekers ging allemaal voorspoedig en toen kon het verpakken en het labelen van de cakes beginnen. De sfeer onderling (met alle teams) was echt geweldig. Samen met meerdere liefhebbers een eigen show bouwen op een prachtige locatie met heerlijk weer. Ook het aansluiten van de ontstekers in de schietkist verliep voorspoedig en na wat aanpassingen na test 1 was alles gereed.

  Alles stond klaar, het werd steeds drukker en onder begeleiding van Pieter zijn we nog even een rondje over het schietveld gelopen. Ik moet zeggen dat was echt indrukwekkend. Echt gaaf om op een paar meter langs een mascleta te lopen. We hebben ook de candles nog even bewonderd en zijn vervolgens langs de smoke walls naar de rest van het schietveld gelopen, waar de pyrotechnici nog druk bezig waren. Ik kan er nog meer over zeggen maar het was gewoon indrukwekkend. Diverse pyrolamas met single shots, erg grote blokken en heel veel v en w-shape rekken voor cakes.

  Met name de mascleta maar ook de daylight show waren zo heftig dat onze schietkist erna wat problemen gaf. De spanning steeg behoorlijk en ik ben samen met Gijs en Luuk het schietveld opgegaan en na wat handelingen en testen gaf elk kanaal een groen licht.

  Uiteindelijk was het moment daar, alle teamcaptains gingen met Pieter het schietveld op, waar we bij de Zena Truck de shows van de andere teams konden bekijken. De sfeer daar was echt geweldig. Alle teamcaptains leefden met elkaar mee en de shows werden onderling al geanalyseerd. Uiteindelijk was het zover, ik mocht nu echt het schietveld op. Was toch wel even spannend moet ik zeggen, want wat stonden er veel mensen zeg. Eenmaal aangekomen bij Gijs en na een korte instructie en na groen licht van een Duitse collega was het mijn beurt. De show zat in mijn hoofd en kanaal na kanaal ging foutloos de lucht in. De producten deden precies wat ze moesten doen en toen ik eenmaal het laatste kanaal had ingedrukt was het de beurt aan de 4 Zena Salute 60 F3 om uit te monden in een ramfinale. Het laatste salvo ging de lucht in, ik hoorde het publiek applaudisseren en toen kwam bij mij ook de ontlading. Wat een beleving en dit smaakt voor mij zeker naar meer!

  Na de Trophy Battle nog genoten van de Show-off en de spektakel show, om ons vervolgens te melden in de tent voor de prijsuitreiking. Natuurlijk stond het plezier voorop, want daar draait het uiteindelijk om, maar wat was het mooi om uiteindelijk te horen dat Team Vuurwerkcrew heeft gewonnen. Zelfs de prijsuitreiking was in de Zena style ala harder, better, faster, want aan confetti kanonnen geen gebrek.

  Ik wil het team nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige tijd en uiteraard Vuurwerkcrew voor de mogelijkheid. De organisatie Zena NL en Zena BE, Pieter, Luuk en Gijs voor de goede begeleiding en natuurlijk Joyce, Glenn, Henri en velen anderen!

  Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)  
  Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

 7. The Following 35 Users Say Thank You to pyrofan#1 For This Useful Post:

  + Show/Hide list of the thanked


 8. #545
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  5 november 2015
  Berichten
  49
  Thanks
  456
  Thanked 31 Times in 20 Posts
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MasterBsc Bekijk bericht
  Dat vrouwtje van de band was wel leuk om aan te zien...
  Ik ben tijdens de band helemaal niet in de tent wezen kijken dus toch wel wat gemist dan haha

 9. The Following User Says Thank You to sjoerdb For This Useful Post:


 10. #546
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  5 november 2015
  Berichten
  49
  Thanks
  456
  Thanked 31 Times in 20 Posts
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Thunderboy Bekijk bericht
  Party-Time met DJ Francois

  Erg leuk om mezelf hierin terug te zien haha (bovenste twee videos dan he)

 11. The Following User Says Thank You to sjoerdb For This Useful Post:


 12. #547
  Banned
  Geregistreerd
  10 januari 2006
  Berichten
  2.581
  Thanks
  2.245
  Thanked 3.332 Times in 1.266 Posts
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pyrofan#1 Bekijk bericht
  Geruime tijd heb ik uitgekeken naar de Zena Trophy 2017, dat werd alsmaar meer toen ik hoorde dat ik als teamcaptain uit zou komen van team Vuurwerkcrew. Ik vind het een hele eer en na de bekendmaking van de winnaars zijn we als team meteen goed aan de slag gegaan en zo ging de voorbereiding van start. Dennis (Mind Controller), Jeffrey (Fenix96) en Bas (Bassiebal) waren de winnaars van de prijsvraag en na het bekijken van de productlijst zijn we meteen begonnen met het bespreken van ideeën. Zo begonnen we met de opbouw van de show. We waren het er allemaal over eens dat we geen fonteinen wilden gebruiken, dit omdat fonteinen kunnen zorgen voor veel rookproductie. Ook wilden we de show rustig beginnen met een mooie opening en vervolgens het tempo opbouwen naar het middenstuk om in de finale helemaal los te gaan. Zena NL en Zena BE hebben natuurlijk veel toppers, die bij het grote publiek bekend zijn. Denk hierbij aan de Zena Triumph en de Original's Finest, deze artikelen werden in veel shows geschoten tijdens de Trophy van 2015 en om die reden hebben we deze topproducten niet op onze schietlijst geplaatst. Ook waren we als team van mening dat we moesten werken met duidelijke thema's in de show, zodat het publiek en de jury die ook zouden herkennen. Al snel volgden de eerste showopzetten en met de feedback van teamleden kreeg de uiteindelijke show steeds meer vorm. Na de opening hebben we gekozen voor het thema blauw om vervolgens verder te gaan met het thema glitter willow. Dan volgt de pre-finale en uiteindelijk de F3 FINALE. Ja, je leest het goed F3. Op de productlijst stonden ook de nieuwe F3 Zena artikelen die in Polen te koop zijn (Big Chry 49sh, Brocade Crown 49sh, Crackling Chry 3.0 72sh en de Zena Salute 60sh). Inmiddels was het zondag 17 september en toen waren we te gast bij Pieter in Zena De Bunker in Baarle Hertog. Die dag hebben we het presentatiefilmpje opgenomen en ook nog even kennis gemaakt met team LVC en team Vuurwerkmuseum. Het was leuk om elkaar al even te ontmoeten. Ook heb ik die dag nog wat testen gedaan met een Cobra Firing System om tijdens de Zena Trophy goed voorbereid ten tonele te verschijnen. Uiteindelijk heb ik ook nog kennis gemaakt met Gijs van de Tabac-o-thiek, die tijdens de Trophy de begeleidend pyrotechnicus was. Kortom, een geslaagde dag. Na een voorbereiding van weken kwam uiteindelijk de volgende show tot stand:
  Naam: Zena Trophy 2017 Show Team Vuurwerkcrew.png
Bekeken: 705
Grootte: 30,7 KB

  We hadden allemaal heel veel zin in de Zena Trophy en bij aankomst heb ik even een kort rondje om de tent gelopen om me daarna te melden bij de crewpost. Alle teams verzamelden daar en konden niet wachten om aan de slag te gaan. We hadden schietveld 5 (voorste veld) tot onze beschikking en na uitleg van Gijs en onder toeziend oog van Pieter en Luuk konden we dan eindelijk beginnen.  Het bevestigen van de ontstekers ging allemaal voorspoedig en toen kon het verpakken en het labelen van de cakes beginnen. De sfeer onderling (met alle teams) was echt geweldig. Samen met meerdere liefhebbers een eigen show bouwen op een prachtige locatie met heerlijk weer. Ook het aansluiten van de ontstekers in de schietkist verliep voorspoedig en na wat aanpassingen na test 1 was alles gereed.

  Alles stond klaar, het werd steeds drukker en onder begeleiding van Pieter zijn we nog even een rondje over het schietveld gelopen. Ik moet zeggen dat was echt indrukwekkend. Echt gaaf om op een paar meter langs een mascleta te lopen. We hebben ook de candles nog even bewonderd en zijn vervolgens langs de smoke walls naar de rest van het schietveld gelopen, waar de pyrotechnici nog druk bezig waren. Ik kan er nog meer over zeggen maar het was gewoon indrukwekkend. Diverse pyrolamas met single shots, erg grote blokken en heel veel v en w-shape rekken voor cakes.

  Met name de mascleta maar ook de daylight show waren zo heftig dat onze schietkist erna wat problemen gaf. De spanning steeg behoorlijk en ik ben samen met Gijs en Luuk het schietveld opgegaan en na wat handelingen en testen gaf elk kanaal een groen licht.

  Uiteindelijk was het moment daar, alle teamcaptains gingen met Pieter het schietveld op, waar we bij de Zena Truck de shows van de andere teams konden bekijken. De sfeer daar was echt geweldig. Alle teamcaptains leefden met elkaar mee en de shows werden onderling al geanalyseerd. Uiteindelijk was het zover, ik mocht nu echt het schietveld op. Was toch wel even spannend moet ik zeggen, want wat stonden er veel mensen zeg. Eenmaal aangekomen bij Gijs en na een korte instructie en na groen licht van een Duitse collega was het mijn beurt. De show zat in mijn hoofd en kanaal na kanaal ging foutloos de lucht in. De producten deden precies wat ze moesten doen en toen ik eenmaal het laatste kanaal had ingedrukt was het de beurt aan de 4 Zena Salute 60 F3 om uit te monden in een ramfinale. Het laatste salvo ging de lucht in, ik hoorde het publiek applaudisseren en toen kwam bij mij ook de ontlading. Wat een beleving en dit smaakt voor mij zeker naar meer!

  Na de Trophy Battle nog genoten van de Show-off en de spektakel show, om ons vervolgens te melden in de tent voor de prijsuitreiking. Natuurlijk stond het plezier voorop, want daar draait het uiteindelijk om, maar wat was het mooi om uiteindelijk te horen dat Team Vuurwerkcrew heeft gewonnen. Zelfs de prijsuitreiking was in de Zena style ala harder, better, faster, want aan confetti kanonnen geen gebrek.

  Ik wil het team nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige tijd en uiteraard Vuurwerkcrew voor de mogelijkheid. De organisatie Zena NL en Zena BE, Pieter, Luuk en Gijs voor de goede begeleiding en natuurlijk Joyce, Glenn, Henri en velen anderen!

  Bedankt voor het uitgebreide verslag, het blijft mooi om op deze manier met vuurwerk bezig te zijn. De 1ste plaats was verdient...toppie

 13. The Following 3 Users Say Thank You to jakhal For This Useful Post:


 14. #548
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  3 januari 2007
  Berichten
  2.433
  Thanks
  1.513
  Thanked 1.549 Times in 718 Posts
  Erg mooi verhaal Jordi, we weten dat jij en je team ook hard hebben gewerkt. Als ik zie hoeveel showversies er voorbij zijn gekomen, respect! Een wel verdiende eerste plaats!

 15. The Following 2 Users Say Thank You to DsNL For This Useful Post:


 16. #549
  VWC-Lid kwintos's schermafbeelding
  Geregistreerd
  31 augustus 2008
  Berichten
  6.619
  Thanks
  7.753
  Thanked 5.019 Times in 2.573 Posts
  Zeker verdiend showtje zat prima in elkaar.
  Je bent geen echte vent,als je niet voor vuurwerk bent.

 17. The Following 2 Users Say Thank You to kwintos For This Useful Post:


 18. #550
  VWC-Lid Avalanche's schermafbeelding
  Geregistreerd
  31 oktober 2016
  Locatie
  Almere
  Berichten
  3.258
  Thanks
  1.316
  Thanked 4.095 Times in 1.508 Posts
  Ik wil trouwens die Crackling Chry 3.0 hebben! Wat een ding!

 19. #551
  VWC-Lid ummagumma's schermafbeelding
  Geregistreerd
  15 december 2007
  Berichten
  1.463
  Thanks
  2.651
  Thanked 1.368 Times in 617 Posts
  Machtig verhaal! Man wat een believing. Wij zagen al van de kant af dat goed was en hadden er het volste vertrouwen in! Gefeliciteerd en bedankt!

 20. The Following 2 Users Say Thank You to ummagumma For This Useful Post:


 21. #552
  VWC-Lid leo303's schermafbeelding
  Geregistreerd
  18 september 2005
  Locatie
  Eanske
  Berichten
  1.589
  Thanks
  470
  Thanked 747 Times in 321 Posts
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kwintos Bekijk bericht
  Alleen jammer dat grolsch niet te drinken is ging bijna over me nek. :`)
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bizzle Bekijk bericht
  Haha ik vind het niet heel vies. Maar altijd gigantische koppijn de dag er na. Zo ook vandaag hehe.
  Niet zo huilie
  Heerlijk pilsje, niks mis mee.
  Koppijn viel mee, moest rijden, dus zoveel heb ik er niet gehad

 22. The Following 3 Users Say Thank You to leo303 For This Useful Post:


 23. #553
  Super Moderator omepje's schermafbeelding
  Geregistreerd
  11 augustus 2006
  Locatie
  Enschede
  Berichten
  21.407
  Thanks
  37.234
  Thanked 17.949 Times in 8.150 Posts
  Top verslag Jordi, ziet duidelijk dat jullie 4 er veel tijd en aandacht aan hebben besteed.

  Allemaal bedankt voor de video's en foto's.
  Volg Vuurwerkcrew.nl ook op:

 24. The Following 4 Users Say Thank You to omepje For This Useful Post:


 25. #554
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  18 mei 2009
  Berichten
  1.549
  Thanks
  202
  Thanked 614 Times in 201 Posts

 26. The Following User Says Thank You to Lesl For This Useful Post:


 27. #555
  VWC-Lid Vuurwerkfreak040's schermafbeelding
  Geregistreerd
  19 september 2017
  Berichten
  288
  Thanks
  309
  Thanked 142 Times in 88 Posts
  heerlijk verslag om te lezen inderdaad Jordi plezier van een echte liefhebber straalt eraf!
  Dikke proficiat met de 1e plek

 28. The Following User Says Thank You to Vuurwerkfreak040 For This Useful Post:


Pagina 37 van 43 EersteEerste ... 273536373839 ... LaatsteLaatste

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •