Banner Lesli Vuurwerk - ZenaVuurwerk.nl
Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2
 1. #1
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  4 november 2007
  Berichten
  5.822
  Thanks
  3.873
  Thanked 5.415 Times in 1.855 Posts

  Zena Nieuws/ Digitale Folder

  Zena Vuurwerkfolder 2010

  De Zena Vuurwerk Folder 2010 is klaar. Deze folder heeft betrekking op de Zena Vuurwerk fillialen in Pijnacker, Tilburg en Roermond.
  De andere's Zena's hebben een andere collectie.

  Dit jaar vind je in veel winkels Zena Vuurwerk producten aan.
  Afgaande op de verhalen die op de fora te lezen zijn, is niet voor iedereen duidelijk hoe het nu zit.

  Zena producten worden in 2010 door 2 groothandels op de markt gebracht: GBV en Vuurwerk Totaal. Zena Vuurwerk verzekert dat dit echte producten zijn, geen copies. Ook in de toekomst zal vuurwerk van bijvoorbeeld Thor of Herlat van de fabrieken komen die het product al eerder produceerde. Het kan zijn dat een badge van het ene jaar net wat anders is dan het voorgaande jaar maar Zena Vuurwerk blijft haar best doen om betaalbare kwaliteit te maken.

  Hierbij de link naar de folder: http://www.vuurwerkbelgie.com/zenanl2010/

 2. #2
  VWC-Lid
  Geregistreerd
  1 juli 2005
  Berichten
  1.594
  Thanks
  1.204
  Thanked 1.035 Times in 281 Posts
  Zena Vuurwerk nieuwsbrief december 2010

  Editie prinsessenspul

  De synergie tussen Zena Vuurwerk medewerkers en haar klanten is voor velen vanzelfsprekend. Dat is niet zo moeilijk omdat beiden vaak jong en enthousiast zijn en ook nog eens een voorliefde voor vuurwerk delen. Er wordt ook graag een sfeer in de winkel gecreŽerd waarin iedereen zich fijn voelt en er wordt met aandacht producten ontwikkeld waar mensen blij van worden. Eigenlijk leek alles al bijna perfect. Toch hebben we nog iets gevonden wat voor iedereen de feestvreugde in de aanloop naar oudjaar nog verder gaat verhogen: fris prinsessen spul. Na de Kerst worden de teams in Baarle-Hertog, Olen, Pijnacker, Tilburg en Roermond versterkt met mega lekkere, leuke, toffe en gezellige meiden. In deze nieuwsbrief kan iedereen zich alvast een beetje verlekkeren aan al het moois dat ons te wachten staat!  500 grams cakes in BelgiŽ?

  Twee weken geleden zijn de importeurs van BelgiŽ uitgenodigd op het Ministerie van Economische Zaken in Brussel. Met koptelefoons en mooie powerpoint presentaties zag het er allemaal erg indrukwekkend uit maar de presentatie heeft minder duidelijkheid geschept dan op sommige fora te lezen is. Het ziet er voor 99% naar uit dat er inderdaad o.a. cakes van 500 gram en fonteinen van 250 gram worden toegestaan. Er is echter nog niets zeker. Waarschijnlijk wordt al het vuurwerk uit categorie II toegestaan. Maar er is nog niets gepubliceerd in het Staatsblad en tot die tijd blijft er van alles mogelijk. Medewerkers van Zena Vuurwerk hebben verschillende vragen gesteld maar de hoge pieten achter de tafel konden deze eigenlijk niet beantwoorden. Ondanks de onzekerheid is Zena Vuurwerk al wel begonnen met de ontwikkeling van nieuwe siervuurwerk artikelen. Dat worden in alle opzichten mega knallers! Op het gebied van losse knallers en matten en rollen gaat er voorlopig niet veel veranderen en er bestaat de kans dat deze vanaf juli 2017 zelfs helemaal worden verboden. Dat zou echt een ramp zijn.  Zena Vuurwerkwinkels in Nederland vanaf heden geopend

  Sinds 6 december zijn de Zena Vuurwerk winkels in Pijnacker, Tilburg en Roermond 7 dagen in de week geopend van 11.00u tot 18.00u. De voorverkoop op doordeweekse dagen in Tilburg wordt gedaan door DJ Francois van www.kanonslagen.com . Hij is een mega gezellige plaatjesdraaiende knuffelbeer van meer dan 2 meter lang en gek van vuurwerk. Op maandag kan hij er een beetje suf uitzien omdat hij in het weekend maximaal gas geeft. In het weekend staat Sywert in de winkel. Echte vuurwerkfreak, Willem II supporter en vaste bezoeker van het VWB forum. In Pijnacker kun je van maandag tot vrijdag genieten van de charmes van Marleen en in het weekend staan daar Eric of zijn zoon Mike. Zij zijn al 85 jaar vaste klant bij Zena Vuurwerk Tabacothiek en kennen de Zena gedachte als geen ander.

  Roermond wordt bemand door Mendel, inmiddels ook een echte Zena Vuurwerk rot. Op de 31ste kan hij het niet laten af en toe een potje de lucht in te jassen.

  Mascleta, Uranus en Jupiter weer op voorraad

  Zena’s topproducten voor BelgiŽ zijn weer volop verkrijgbaar. Vooral de Mascleta is erg hot. Ondanks de crisis en de forse aanschafprijs van €159,- vliegen ze de deur uit. Waarschijnlijk zijn ze voor de jaarwisseling al weer uitverkocht. Als je er een wil hebben: wacht niet te lang. Nog een keer het filmpie:


  Raddraaiers in Pijnacker

  Met een draai aan t rad kun je met een aankoopbedrag van 60€ een AVP cake winnen van 52,50€. Meer info vindt je hier: http://www.vuurwerkbelgie.com/raddraaier.php
  N.O.S. holadiejee!

  Sensatie zoekende t.v. zenders zoals SBS 6 hebben altijd wat te zeuren over vuurwerk. De N.O.S. brengt nieuws genuanceerder. Dinsdag brachten ze het beste vuurwerk nieuws van 2010. Justitie in Nederland spoort Belgisch consumentenvuurwerk niet meer actief op. Je mag het nog steeds niet over de grens nemen maar er zijn geen grenscontroles meer. Politie richt zich vooral op de illegale harde knallers zoals Cobra’s, Atomics, Italiaanse uien en Bomba’s en de straffen zijn (terecht) zwaar. Deze knallers zijn enorm slecht voor je oren, bij een ongeluk levensgevaarlijk en worden vaak gebruikt voor vandalisme. Bij doorverkoop en een ongeluk loop je de kans dat je door de verzekering van de ongelukkige aansprakelijk wordt gesteld voor de kosten en die kunnen oplopen tot meer dan 100.000€. Heb je gezond verstand en draag je vuurwerk een warm hart toe: blijf er van af!!!  Bij deze de links:

  Radio fragment

  TV fragment  Ramon en Ronnie the Rocket van Zena Vuurwerk hebben samen met die gasten van de N.O.S. een mascleta in brand gestoken. Een glimlach van oor tot oor viel niet te verbloemen en de sympathieke N.O.S. mensen konden niet ontkennen dat dit toch wel erg gaaf was.  Leuke Vuurwerk Mensen Club meeting in Pijnacker

  Zondag 12 december a.s. vindt er weer een meeting plaats in Pijnacker. Naast lekker over vuurwerk ouwehoeren is er ook een speciale voorverkoopactie. Lees hier meer over via: http://www.vuurwerkbelgie.com/forum/...showtopic=5172  Mighty Mike

  Michael van Gerwen wordt op het komende WK Darten weer gesponsord door Zena Vuurwerk. Hij is al jaren vaste klant. De Laatste 3 dagen van het jaar is hij zo veel mogelijk bij Zena Vuurwerk Tilburg om een gezellig praatje te maken over darten en vuurwerk.

  Waar is Zena Vuurwerk te koop in Nederland?

  Voor velen is nog steeds niet duidelijk hoe het nu zit met Zena Vuurwerk Nederland en Vuurwerk Totaal. Voorheen werden de merken Thor, Original Fireworks, Herlat, Hong Deng Long en ChooÍt aan Nederlandse winkels gedistribueerd door Zena Vuurwerk Nederland. Sinds 2010 doet Vuurwerk Totaal dit. Zena Vuurwerk Nederland richt zich op het exploiteren van de winkels in Pijnacker, Roermond en Tilburg en de ontwikkeling en productie van vuurwerk. Het vuurwerk zelf veranderd niet. Je kunt het vergelijken met Corvette. Voorheen verzorgde Kroymans de import voor Nederland. Na het faillissement werd dit overgenomen door Chevrolet Nederland. De Corvettes die worden verkocht zijn nog precies hetzelfde.  Zena Pijnacker, Tilburg en Roermond zijn de enige winkels waar de complete collectie van Zena Vuurwerk wordt aangeboden. De overige winkels waar in Nederland vuurwerk van Zena wordt verkocht zijn:  Ano

  Cardol

  Cees v/d Horst

  Ed Raket

  Huisman Sport

  Knip & Knal

  Marco de Haas

  Partyshop Amsterdam-Noord

  Prins Kasten

  Profile Cameron

  van der veen

  Van Hommel

  Vuurwerkrotterdam.nl

  Zena Appingedam

  Zena Haaren

  Zena Oisterwijk

  Zena Rijen

  Steenbergen

  Giezen

  Gego Vuurwerk

  Binckhorst

  Koidream

  Melissant

  Zomers Emmen

  Lindenholt

  Vox Vuurwerk


  Koos van de Put

  Koorn & Co even wachten

  Wesdijk

  Honcoop

  Boutkan

  Annen

  Van der Nat

  Oudenbosch

  Rowy

  Vuurwerkhal Hoogeveen

  Vuurwerkhal Alteveer H'veen

  Busscher Vuurwerk

  Bandino Rotterdam

  Hommo Koster

  Zena Pijnacker

  Zena Tilburg

  Zena Roermond

  VWG Franeker

  Rijswijkse vuurwerkhal

  Hengelstek Eindhoven

  Blaxx Vuurwerk Voorschoten 1

  Blaxx Vuurwerk Voorschoten 2

  Blaxx Vuurwerk Voorschoten 3

  Blaxx Vuurwerk Voorschoten 4

  Abc Arkel

  Vuurwerk4all


  123 vuurwerk

  Elementum fx

  Primera Brandsen

  Primera Vathorst

  Gerts Knipsalon

  Bakker Sport

  Filmclub Double you

  Vuurwerkmagazijn7kamp

  Vuurwerkshop Alphen

  De Tol

  Sanders Tweewielers

  Valk Vuurwerk

  Theo van Huet

  PD Automaterialen

  Ed Raket Bergen op Zoom

  Schutten Haaksbergen

  Isandra

  Pyrovoordeel(van Harten)

  Vuurwerkdump Hoogezand  Xavier Van Den Bulte: maximale vuurwerk jobhopper

  Onze lieve en grappige vuurwerk icoon Xavier had een jarenlange carriŤre bij Alpeco, werkte toen voor Original Fireworks, daarna weer terug naar Alpeco en nu weer bij Original Fireworks. Zie hier de foto reportage van zijn eerste werkdag als vrachtwagenchauffeur.

  Foto’s van de vrachtwagen  Hoe zijn de schatjes verdeeld?

  Een samenvatting van het belangrijkste nieuws van vandaag. Welke dames kunnen we waar vinden.  Naomi in Olen

  Marleen in Pijnacker  Loes en Lisa in Tilburg  Elke en Charly in Bami-Nassi

  Loulou in Roermond  Meer nieuws en foto’s zijn binnenkort te vinden op het Vuurwerk Belgie Forum  Met vriendelijke groet,

  De VuurwerkbelgiŽ Crew


  Handige links
  Ons forum: http://www.vuurwerkbelgie.com/forum/index.php
  Aanmelden: http://www.vuurwerkbelgie.com/forum/...&section=login
  Wachtwoord vergeten: http://www.vuurwerkbelgie.com/forum/...ction=lostpass

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •