Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Blaricum - 20-08-2011 - Vuurwerk eerste kermisavond

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Blaricum - 20-08-2011 - Vuurwerk eerste kermisavond

    HET DAVERENDE VUURWERK

    op RUST WAT, omstreeks 22.00 uur

    Als de lucht donker wordt zal in Blaricum deze eerste Kermisavond weer hel verlicht worden met mooi siervuurwerk, om tenslotte na enkele harde knallen daverend af te sluiten. Het toegangshek wordt voor aanvang van het vuurwerk gesloten. U kunt het terrein dan niet meer betreden.
    De grote lichten op de tribune gaan uit, zodat u volledig van het vuurwerk kunt genieten. Ouders zorg ervoor dat de spelende kinderen, voordat de lichten uitgaan, weer in uw nabijheid zijn. En mocht u met de auto gekomen zijn, dan bent u vaak sneller weg - en zonder kans op krassen op de auto - als u na de stroom wandelaars en fietsers het evenement verlaat.

    -----------------------------------------------------------------------------

    Het onderstaande stukje staat in de
    BRON erboven geschreven...mja...ze vragen dus wel entreegeld zodat je op een tribune kunt plaatsnemen:

    LAMPIONNENOPTOCHT

    Zaterdag 20 augustus om 20.45 uur
    hoek Melkweg/Verbindingsweg

    Net als vorig jaar maken we weer een spannende maar gezellige tocht door het “kleine heitje” naar Restaurant “Rust Wat” aan de Schapendrift. De start is om 20.45 uur hoek Melkweg/Verbindingsweg. Zorg dat je op tijd bent en neem natuurlijk een kleurrijke lampion mee. Geen fakkels! Circa 21.15 uur is de aankomst bij “Rust Wat”, waar de kinderen, het liefst zonder begeleiding van de ouders, een ererondje mogen maken op het eiland. Voor de kinderen geldt vrij entree, zowel voor het vuurwerk als voor de lampionnenoptocht. De ouders dienen hun lidmaatschapskaart van de Oranje Vereniging te tonen indien zij het vuurwerk bijwonen. Mocht u nog geen lid zijn, dan is er de mogelijkheid aan de start kaarten à € 8,- te kopen.
    Dus kom ook en loop gezellig mee.

    Kinderen GRATIS entree vuurwerk!

Working...
X