Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Baarn 13-12-2008 (demo)

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Baarn 13-12-2008 (demo)

    Waar: Baarn
    Wanneer: 13 december 2008
    Wie: nog niet bekend
    Opdrachtgever: Nijhof Baarn
    Wat: demo consumentenvuurwerk
    Locatie: parkeerterrein Nijhof Baarn
    Tijdstip: 20.00 uur
    Collecties: Broekhoff
    Webinfo: http://www.nijhofbaarn.nl/



    Op zaterdag 13 december a.s. is er een grote vuurwerkdemonstratie bij Nijhof. Om 20.00 uur begint dit knallende spektakel van circa 35 minuten op ons parkeerterrein.

    Het sier- en knalvuurwerk wordt op een kleine, volledig afgeschermde, parkeerplaats aan de Hermesweg aangestoken. Het publiek kan op veilige afstand op de grote parkeerplaats van Nijhof het schouwspel bekijken. Het is bijna onmogelijk om als belangstellende iets van de show te missen want op een groot tv scherm is de vuurwerkshow ook te zien.
    De demonstratie met begeleidend en informatief commentaar wordt opgeluisterd met bijpassende muziek. De laatste trends en de nieuwste vindingen op het gebied van potten, pijlen en knalwerk zullen de revue passeren. Door de aangepaste overheidsregels, verruiming van de kruithoeveelheid, is er steeds meer mogelijk. Voor siervuurwerk betekent dit dat er behalve hardere knallen vooral langere en mooiere effecten te realiseren zijn.
    De reeds aanwezige oliebollenkraam blijft speciaal voor dit evenement geopend waardoor zaterdag 13 december a.s. de oudjaarsbeleving bij Nijhof alleen nog maar wordt versterkt.
Working...
X