Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

[Show] (BE) 's-Gravenwezel dorpsfeest - 1 juni 2024

Collapse
X
 
 • Filteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

  [Show] (BE) 's-Gravenwezel dorpsfeest - 1 juni 2024

  Na 2 jaar dat het niet helemaal goed was gegaan, gaf ik het dit jaar een nieuwe kans en gewoon de verwachtingen op 0 gezet. Iedereen ging naar Dusseldorf maar ik had helemaal geen zin in die lange rit en drukte. Dus lekker voor deze show gekozen en een andere liefhebber meegenomen. Wel grappig om met zo weinig liefhebbers bij zo'n showtje te staan, leek wel een prive showtje zo. Ik was een beetje sceptisch over de Zarazogana shells omdat ze soms goed uitvallen en soms niet, maar ze waren echt super! De show begon al gelijk met shells die misschien wel harder gingen dan salutes. En de ene na de andere dikke shell werd geschoten, afgewisseld met kwalitatieve ( geloof Spaanse ) singleshots. Je hebt je woord gehouden Jack, dit was echt super! Moesten soms gewoon lachen van hoe groot de shells uitvielen en de burst die er vanaf kwam. Ook nog een kippenvel moment gehad toen de shells in een uptempo werden geschoten. En daarna lekker afgesloten met een paar zeer harde salutes. Deze staat weer dik gedrukt in de agenda voor volgend jaar, hopelijk hebben jullie nog een showtje ( in het verleden nog wel eens in oktober geloof ik ).

  Nog een paar shells die super goed waren zoals de goudshells met blauwe ring en de shells met een titanium burst. Ben wel benieuwd welke dit waren, die met blauwe ring zijn zeker van Pyroprodukt? Vind dat soort details altijd wel leuk omdat je sommige merken weer tegenkomt bij andere shows.

  Ieder geval super erg genoten, 1 van de betere belevingen gehad in een aantal jaren in Belgie / Nederland / Duitsland. De reistijd, weinig mensen, kwalitatieve shells, akoestiek etc zorgen persoonlijk voor mij dat ik dit veel beter beleef dan grotere shows waar je in de mensenmassa staat, lang moet reizen en lang moet wachten op een goede plek. Thanks DBK!


  #2
  Had mij ingesteld om Japantag vanaf de bank te kijken en kreeg toen vrijdagavond een appje dat deze show zou zijn (Dank Master BC). Jack had al is gezegd dat ze in 's Gravenwezel wat goed hadden te maken. En dit heeft hij vrijdagavond nogmaals bevestigd. En daar was geen woord aan gelogen. Echt ouderwets staan geniet door: de afstand, mooie producten en de burst van een aantal shell's werkte echt op de lachspieren. Dus blij dat ik niet lam op de bank ben blijven hangen. Dus als DBK show's met soortgelijk kwalitatieve producten gaat schieten (bijvoorbeeld Aartselaar) hoop ik dat op tijd door te hebben. Was de moeite van de rit waard.

  Comment


   #3
   Zo dan! Dat zag er zeer indrukwekkend uit. Prima dorpsfeest daar
   Werkt Aanstekelijk

   Comment

   Working...
   X