Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Over Cafferata Vuurwerk

Collapse
X
 
 • Filteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

  Over Cafferata Vuurwerk

  Consumenten Vuurwerk

  Cafferata Vuurwerk BV is een handelsonderneming gespecialiseerd in de verkoop van uitsluitend goedgekeurd vuurwerk. Wij hebben het vuurwerkassortiment opgebouwd met onze jarenlange ervaring in onze professionele vuurwerkshows. Kleureneffecten en geluiden uit het professionele circuit zijn in samenwerking met onze Chinese leveranciers omgetoverd tot spectaculair consumenten vuurwerk.
  Uiteraard zijn al onze artikelen dusdanig geproduceerd dat zij voldoen aan alle wettelijke normen en eisen van het nieuwe vuurwerkbesluit.

  Hoe werkt het?

  U heeft reeds een vergunning voor opslag en verkoop van vuurwerk. Dan kunnen wij u een scherpe offerte presenteren voor levering.
  U heeft een inrichting met bestemming detailverkoop en denkt dat de verkoop van vuurwerk de laatste 3 dagen van het jaar een welkome winstaanvulling op kan leveren, dan kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.
  U heeft ruimte met een bestemming detailverkoop, maar geen mogelijkheid om zelf iets op te zetten, dan kunnen wij voor 100% met u participeren.

  Ondersteuning
  Begeleiding aanvraag opslag en verkoop vuurwerk.
  Fullcolor folders ondersteunen uw verkoop en maken de keuze voor de klant eenvoudig.
  Presentatie artikelen in uw winkel d.mv. dummy's.
  Video en/of CD-rom presentatie van diverse artikelen.
  Bestelformulieren zorgen voor een overzichtelijke en snelle afhandeling van uw opdrachten.
  Levering van vuurwerk tot en met 31 december. Cafferata Vuurwerk BV heeft in de afgelopen jaren bewezen altijd alles op voorraad te hebben en tijdig te kunnen leveren.

  Evenementenvuurwerk
  Vuurwerk heeft op vele mensen een enorme aantrekkingskracht. In de oude Chinese cultuur werd het gebruikt om boze geesten te verdrijven. Het is echter uitgegroeid tot een spectaculaire ontknoping op diverse feesten, bruiloften, oranjedagen, openingen, jubilea en andere hoogtepunten.
  Cafferata Vuurwerk B.V. is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd en bevoegd is in het begeleiden en het afsteken van vuurwerk.
  Al onze medewerkers hebben de zware Duitse vuurwerkopleiding met succes gevolgd en werken volgens de laatste nieuwe methoden, om voor het publiek en zichzelf veilig en verantwoord met vuurwerk om te gaan. Dit doen we door gebruik te maken van hoog gekwalificeerd vuurwerk en de meest geavanceerde apparatuur.

  Soorten vuurwerk
  We maken gebruik van verschillende soorten vuurwerk, maar vooral van mortieren. Deze mortieren hebben we in alle formaten van 2.5 inch tot 15 inch en worden afgeschoten in glasfiber buizen, in een speciale afvuurinstallatie. De effecten en knallen van de mortieren zullen omstanders doen verbazen.
  Door het gebruik van mortieren, cakeboxen en fonteinen kunnen wij een enorm schouwspel voor u en uw gasten garanderen.


  Contact

  Cafferata
  Canadabaan 8
  5388 RT NISTELRODE
  tel.: +31 (0)412 613 536
  mobile: +31 (0)653 198 855
  fax.: +31 (0)412 612 679
  Email: [email protected]
  Web: http://www.cafferata.nl/

  #2
  Vergis ik me, of zijn een aantal producten uit de Titaan en Xplosion serie gewoon omgelabelde producten uit de Pro-line serie van GBV?

  Comment


   #3
   Oorspronkelijk geplaatst door Jeko Bekijk bericht
   Vergis ik me, of zijn een aantal producten uit de Titaan en Xplosion serie gewoon omgelabelde producten uit de Pro-line serie van GBV?
   Dat heb je heel goed gezien Jeroen.
   Xplosion = 100% GBV Proline

   Comment


    #4
    Het adress wat in de startpost staat is van het oude pand.
    Het adress van het nieuwe pand is:

    Vliegeniersstraat 19 - 5405 BH - Uden
    Tel. 0413-274620


    Overigens bestaat Cafferata vuurwerk al 20 jaar, het is begonnen als een klein winkeltje die ongeveer 30 mensen van vuurwerk konden voorzien, maar ze zijn uitgegroeit tot een grote importeur met ├ęcht kwaliteits vuurwerk. Vooral de Army Serie is zeker aan te raden.
    Hier een foto van hun pand in Uden:    Het nieuwe pand is van alle (nieuwe) beveiliging voorzien.
    Er zijn overal sprinklers aanwezig en alles word door dit apparaat aangestuurd:    Groeten,
    Pyro-rola

    Comment


     #5
     Cafferata Vuurwerk is sinds 1990 actief op het gebied van vuurwerk en special effects op de nederlandse markt. Vanaf 1996 zijn wij ook op de europesche markt actief. Wij kunnen kort en bondig zijn, de groei die wij de laatste jaren doorgemaakt hebben is mede voortgekomen door een sterk samenwerkingsverband met onze klanten. Zij weten dat wij geen nevenactiviteiten buiten vuurwerk hebben en dus ons 365 dagen per jaar met vuurwerk en special effects bezig houden.

     Dit heeft geresulteerd in onze nieuwbouw te Uden welke wij eind 2007 in gebruik hebben genomen. Net als onze vestiging in Nistelrode is Uden een van de modernste vuurwerkopslagen van europa met een opslagcapaceiteit van 1,2 miljoen kilo, van waaruit wij meerdere keren per dag onze klanten snel en efficient kunnen bevoorraden.

     Onze vestiging in Uden is onze hoofdvestiging,welke bestaat uit 20 bunkers van 50.000 kg , plus twee bewaarplaatsen van 5000 kg, een overdekte expeditieruimte waar zich ook de kantoren en showroom bevinden. Hier ontvangen wij onze (toekomstige) relaties en zouden wij ook u willen nodigen om onder het brabantse kopje koffie een en ander vrijblijvend door te spreken.

     Vuurwerkgroothandel
     Eigen import van diverse vuurwerkassortimenten voor levering aan detailhandel door heel nederland

     Import / Export Vuurwerk
     Import van consumenten- en professioneelvuurwerk uit China voor verkoop naar diverse landen in Europa als Duitsland, Belgie Spanje en diverse Oost europesche landen.

     Vuurwerkevenementen
     Spektakelvuurwerk voor binnen en buiten. Veilig, totaal verzorgd, van goedkoop (€1500) tot vul het zelf maar aan.

     Special Effects
     Theaterfontijnen, confetti, streamers,zeep-blowers, C02 jets, rookmachines maken elk evenement tot een echt spectakel

     Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons pand in Uden!

     Comment


      #6
      Is er ook een dealer/verkoper in de regio Achterhoek?

      Comment

      Working...
      X