Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

[Archief] Climax

Collapse
X
 
 • Filteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

  #16
  En ze staan op de site. http://www.pronkvuurwerk.nl/index.ph...oducts_id=1271

  Comment


   #17
   Nu echt definitief op.

   Comment


    #18
    Ik heb tijdens de verkoop uren met Bart en Richard zitten brainstormen over hoe en wat beter kan in 2013. We hebben duidelijk gemerkt dat er een vraag is naar een waaier uit onze eigen collectie. Daar we een betere manier voor CE certificering hebben gevonden gaan we de komende tijd eens ernstig nadenken of we misschien toch niet een goede waaier met de bekende Pronk kwaliteit moeten gaan opnemen.

    Ik vind het wel dat het een duidelijke onderscheidende waaier moet gaan zijn die je niet overal aantreft. 1 die er echt moet uitspringen qua effecten. Wat mij betreft gaan we de fish effecten achterwegen laten. Die komen gewoon niet goed genoeg uit de verf. Misschien iets als golden crackling splitting comets als begin verder gaand met golden blinking stars en dan daar een finale op voort borduren.

    Ik lees uiteraard graag jullie commentaar want er is altijd ruimte voor verbetering.

    Comment


     #19
     Zal mooi zijn als er weer een mooie Pronk waaier komt,moving stars of soortgelijks zou i.p.v het fish effect kunnen,dus blinking stars in verschillende kleuren per salvo,en een salvo met bv moving stars i.p.v. de fish effecten.
     075

     Comment

     Working...
     X