Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vuurwerk afsteken makkie tijdens droge jaarwisseling

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Vuurwerk afsteken makkie tijdens droge jaarwisseling

    Goed nieuws voor iedereen die tijdens de jaarwisseling vuurwerk gaat afsteken: zoals het ernaar uitziet, blijft het in grote delen van het land droog. Alleen de kustprovincies kunnen te maken krijgen met nattigheid. Wie vuurpijlen heeft moet rekening houden met een matige wind, die aan de kust vrij krachtig kan zijn. Dat meldt Weerplaza.

    Overdag is het flink zonnig, maar vanuit het westen trekt donderdagavond nieuwe bewolking het land binnen. In de kustprovincies als Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland is de kans dat het droog blijft daarom niet heel groot. Rond middernacht komt de temperatuur uit rond 6 à 7 graden met een matige zuidwesten tot zuiden wind, aan de kust vrij krachtig.

    Nieuwjaarsdag
    's Nachts trekt de nattigheid vanuit het westen verder het land in, maar op Nieuwjaarsdag zou het hoofdzakelijk droog moeten zijn. In het noorden is de temperatuur opnieuw zo'n 7 graden Celsius en in de rest van het land ongeveer 8 graden.

    Het lijkt aardig weer te worden voor de nieuwjaarsduiken in het land met een westen tot noordwesten wind. Later op de dag verandert deze in een zuid tot zuidoosten wind. Er staat niet veel wind, want de windkracht ligt tussen 2 en 4. Wel is de lucht droog, waardoor mensen die het jaar beginnen met een frisse duik er rekening mee moeten houden dat ze daardoor snel afkoelen als ze het water uitkomen.

    Bron
Working...
X