Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Nieuwe vuurwerkwinkel in Industrieweg. Hoogstraten.

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Nieuwe vuurwerkwinkel in Industrieweg. Hoogstraten.

    Hoogstraten - Wie met oudjaar vuurwerk wil afsteken, kan voortaan terecht bij HQ Fireworks in de Industrieweg. Het knalgoed is er tot 40 procent goedkoper dan bij onze noorderburen.


    De H in de naam verwijst naar Hoogstraten en de Q naar Quality. Wannes Voet heeft aangepaste etiketten op zijn vuurwerk. Zo kan je er onder andere een Vlaamse Leeuw kopen. "Hoogstraten is geografisch een goede locatie, zowel voor Belgisch als Nederlands cliënteel. Via de snelweg zijn we gemakkelijk bereikbaar en bovendien is er parkeerplaats voor de deur. Daarnaast is Hoogstraten een ondernemersstad, want hier krijg je nog kansen om iets uit te bouwen", zegt Wannes Voet.

    Deze maand zijn er bij HQ Fireworks speciale acties, maar voor Nederlanders is het sowieso voordeliger om even de grens over te steken. "In Nederland mag alleen de laatste drie dagen van het jaar vuurwerk verkocht worden en bij ons het hele jaar door. Verder heeft België de Europese richtlijn iets minder beperkt. Daardoor kunnen we nog knalvuurwerk verkopen. Maar we zien toch dat siervuurwerk ongeacht de nationaliteit het meeste wordt verkocht. In deze eindejaarsperiode zijn we uitgezonderd kerstdag elke dag open van 9 tot 18u", vertelt Wannes Voet.


    Bron
    Vuurwerkcrew.nl : Het leukste vuurwerk forum met alle info over vuurwerk!
Working...
X