Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Verzameltopic, eerbetoon.

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Verzameltopic, eerbetoon.

    Post hier citaten etc van mensen die weten hoe "het zit" en die geen onzin uitkramen, als ware een eerbetoon.


    Ahmed Marcouch
    "Ik begrijp dat mensen denken dat een vuurwerkvrije oud en nieuw de oplossong is, maar de problemen rond de jaarwisseling hebben te maken met zaken die al verboden zijn", zegt PvdA'er Ahmed Marcouch tegenover NU.nl.

    Volgens Marcouch is de overgrote meerderheid van welwillende feestvierders het slachtoffer van "******s" die met illegaal vuurwerk, drank- en drugsmisbruik en het in de fik steken van kerstbomen en auto's het feest verpesten.

    Marcouch: "Tegen dit soort wangedrag moet door politie en justitie hard worden opgetreden." Tegelijk vindt de PvdA'er ook dat er een mentaliteitsverandering moet plaatsvinden in de samenleving. Hij kijkt met verbazing naar hoe een deel van de Nederlandse samenleving op 31 december denkt de wet aan de laars te kunnen lappen."


    Ockje Tellegen
    "Ook de VVD is tegen een totaalverbod. "De vuurwerktraditie in Nederland zoals we die kennen is een mooie traditie", aldus Kamerlid Ockje Tellegen. Ook zij vindt dat er hard moet worden opgetreden tegen mensen die illegaal vuurwerk afsteken.
    Keep it legal!
Working...
X