Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Pertjajah Luhur start eindejaarviering met slecht voorbeeld (PARAMARIBO)

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Pertjajah Luhur start eindejaarviering met slecht voorbeeld (PARAMARIBO)

    PARAMARIBO, 17 dec – De eindejaarviering is nogal fout ingeluid. Een feestelijk initiatief van de politieke partij Pertjajah Luhur van Paul Somohardjo liep uit de hand toen vuurwerk werd afgeschoten. In het district Nickerie raakten vier personen gewond, waarbij een vrouw tweedegraads brandwonden opliep. Pertjajah Luhur had geen vergunning aangevraagd.

    Er was bij de plaatselijke autoriteiten alleen om een vergunning gevraagd voor het houden van kermisactiviteiten. “Dit is een puur voorbeeld van hoe het niet moet. Men heeft er waarschijnlijk te licht over gedacht”, zegt districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie tegenover de Times of Suriname. Je zou het niet denken van de ‘partij die nooit slaapt.’ En al helemaal niet van een doorwinterde politicus als Paul Somohardjo.

    Het negeren van veiligheidsvoorschriften, terwijl je zelf aan de macht bent, is vragen om problemen. Kennelijk ging Somohardjo er vanuit dat ook als er wat verkeerd zou gaan, hij hoe dan ook schotvrij blijft. Maar zoals met alle andere grofheden zal er altijd wel iemand zijn die de prijs betaalt. Het vuurwerk moet ook nog illegaal zijn aangeschaft. De formele periode voor het kopen van vuurwerk is nog niet ingegaan.

    Bron
    Vuurwerkcrew.nl : Het leukste vuurwerk forum met alle info over vuurwerk!
Working...
X