Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Tineke Schoutens LOL Inclusive en Het Staatsloterij Oudejaarsfeest vormen oudjaarsavo

Collapse
X
 
  • Filteren
  • Tijd
  • Toon
Clear All
nieuwe berichten

    Tineke Schoutens LOL Inclusive en Het Staatsloterij Oudejaarsfeest vormen oudjaarsavo

    SBS6 luidt 2012 uit met de hilarische show van Tineke Schouten: LOL Inclusive en het spetterende Staatsloterij Oudejaarsfeest: Samen aftellen. Met LOL Inclusive viert de koningin van de kleurrijke typetjes een jubileum. In deze show laat Tineke Schouten zien dat het leven één grote all-inclusive reis is. Om 23.30 uur schakelt de zender live over naar Het Staatsloterij Oudejaarsfeest om samen af te tellen naar 2013 bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het uitluiden van 2012 gebeurt op spectaculaire wijze, met een prachtige show, veel dans en zang, het bekendmaken van de trekkingsuitslag van de Oudejaarstrekking en natuurlijk een grandioze vuurwerkshow.

    Lol Inclusive
    Wie kent haar niet? Het begon allemaal 30 jaar geleden met de voorstelling “De Takkestraat”. Inmiddels heeft Tineke Schouten 20 shows, evenveel TV-uitzendingen, 10 DVD’s en vele CD singles op haar naam staan. Op oudejaarsavond zendt SBS6 de theatershow uit, genaamd Lol Inclusive. Hierin laat ze zien dat het leven één grote all-inclusive reis is, waarbij je van alles op je levenspad cadeau krijgt. Alledaagse gebeurtenissen krijgen een bijzondere wending als zowel nieuwe typetjes als klassiekers zich ermee gaan bemoeien, zoals Bep Lachebek. De show staat bol van onnavolgbare parodieën, hilarische sketches en komische persiflages van menig bekende Nederlander. Met deze show op oudejaarsavond gaat de kijker lachend het jaar uit.

    Het Staatsloterij Oudejaarsfeest: Samen aftellen!
    Na de hilarische show van Tineke Schouten telt SBS6 ook dit jaar weer af naar het nieuwe jaar tijdens Het Staatsloterij Oudejaarsfeest: Samen aftellen!, door over te schakelen naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Belangrijk onderdeel van de avond is de bekendmaking van de uitslag van de Oudejaarstrekking. Wie wint de netto hoofdprijs van 30 miljoen euro en kan in 2013 al zijn dromen waar maken? In het verlengde daarvan wordt tijdens de show stil gestaan bij de dromen van Nederland voor 2013. Hierna telt SBS6 samen af met de duizenden mensen in Amsterdam en de mensen thuis. Het aftellen naar 2013 zal gepaard gaan met een grootse vuurwerkshow en lukt het de 12 meter grote poppen opnieuw om elkaar de grootste Nieuwjaarskus te geven?

    Lol Inclusive en Het Staatsloterij Oudejaarsfeest: Samen aftellen, 31 december om 20.30 uur en 23.30 uur bij SBS6

    Bron
    Vuurwerkcrew.nl : Het leukste vuurwerk forum met alle info over vuurwerk!
Working...
X